3.01.2016

FEBRUARY IN PICTURES


Přeji vám krásný den. Po měsíci vám opět přináším dávku fotografií, které jsem pořídila během měsíce února. A protože jsem v únoru byla i celkem aktivní, co se týče focení, je toho trochu víc. Chci jen upozornit nepříznivce fotek s jídly, aby rovnou tento článek uzavřeli, protože je plný jídla. Skoro to tak vypadá, že nedělám nic jiného, než jen to, že jím. Není to sice úplně pravda, ale prostě tak nějak jsem fotila a fotila své výtvory, až z toho vznikla hromada "food" fotek.
Každopádně mě určitě sledujte na instagramu, protože tam jsem poslední dobou dost aktivní, a se svými fotkami si pohrávám jak nejlépe se dá (třeba ze mě bude ještě fotografka :D).





Jsem chudá, a nemám na pořádné džíny









Koupila jsem si novou rtěnku od Rimmel, zatím testuji


Poslední dobou miluji černý čaj s citrónem



"Lidlové" makrónky se objevily po celém instagramu, i já si pro jedny doběhla, a moc si na nich pochutnala



Neskutečně výborná snídaně, za kterou jsem na facebookové stránce "Dnes jem" dostala vynadáno, že je to samý cukr, který mě téměř zabijí, vůbec mě to nemohlo nasytit, a po dvou hodinách jsem určitě musela mít zase hlad. Tak pro všechny, croissant s kyselou marmeládou od babičky je prostě slast, a maliny s pomerančovo-grepovým čerstvým freshem mi zaplnil žaludek na další čtyři hodinky.


Vaše Katty



11 komentářů:

  1. Krásné fotky! ☺

    www.blogerkaklarka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. krásné fotky! ten svetr a první boty...nádhera :3 a dostala jsem chuť na ty tvoje dobroty!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Omlouvám se, že nebudu chválit fotky, ale moc se mi líbí to povlečení :D. Sháním něco jednoduchýho a tohle je fakt dobrý. Povíš mi, odkud ho máš prosím? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic se neděje, není nikoho povinností vše chválit :-) Bohužel tě ale zklamu, povlečení jsem dostala k Vánocům, takže vůbec nevím odkud je :-D

      Vymazat
    2. Sakra práce, to je vždycky tak. To nejlepší prostě nosí Ježíšek :D

      Vymazat
    3. Pravda, pravda. To nejlepší prostě nosí ježíšek :-D

      Vymazat
  4. Krásné fotky, máš to moc hezky naaranžované! :) A já se u fotek s jídlem rozhodně neurazím, klidně bych jich snesla i víc! :D :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc ti děkuji :-) Tak na nový měsíc už zase začínám fotit jen jídla, nevím, asi je na tom pro mě prostě něco zajímavého. Takže se určitě na začátku nového měsíce budeš moci těšit na novou várku :-D

      Vymazat
  5. Černej čaj s citrónem je top <3 a fakt obdivuju, že tvoje fotky vypadají tak "čistě", já už to vzdala :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments