2.11.2016

BIKER JACKET


Jacket New Yorker/ Trousers New Yorker/ Turtleneck Oodji/ Crossbody Reserved/ Shoes Adidas Neo/ Watches Cluse

Když jsem byla v prosinci na Bloges Marketu doufala jsem, že tam narazím na nějaký pěkný kabát nebo bundu. Tato bunda s koženými rukávy mi padla hned do oka, a koupila jsem jí od blogerky TimeToFit. Dlouho jsem však přemýšlela s čím jí zkombinovat a nakonec mě napadla prostě ta nejjednodušší kombinace s novými černými ripped kalhoty, šedým rolákem a konečně s mými oblíbenými botaskami Adidas. Je to opravdu jednoduchý ale velice pohodlný outfit, Navíc bunda má hřejivou chlupatou podšívku, takže v ní je ještě krásně teplo. 

Jak se vám líbí můj úlovek z prosincového Bloges Marketu?

When I was at the Bloges Market in december I was hoping, that I find some coat or jacket. This jacket with leather sleeves immediately caught my eye, and I bought it from blogger TimeToFit. But I am long wondered how to combine it, and finally I inventing the simplest combination with new black ripped trousers, grey turtleneck and my favourite shoes Adidas. It is really simple but very comfortable outfit. Moreover jacket has warm lining, so in the jacket is beautiful warm. 

How do you like my catch from decembers Bloges Market?











Vaše Katty



8 komentářů:

  1. Paráda, moc ti to sluší. Po těch kalhotách se musím také podívat. Zatím jsem nikde nenarazila na ty správné. Moc povedený outfit :)

    Týna
    TP-Bloggers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Mrkni, taky jsem dlouho nemohla narazit na ty správné, až teď se mi konečně poštěstilo :-)

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí tenhle typ riflí, jsou hodně univerzální a zároveň zajímavý :) Jinak bundička je super, akorát doporučuji přejet válečkem, aby na ní nebylo tolik chlupů:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-) Bohužel, váleček mi došel, takže jsem se snažila dát chlupy mého kocourka alespoň trochu dolů :-D

      Vymazat
  3. v jednoduchosti je krása a presne tuto to platí, ja teraz keď je chladnejšie nosievam väčšinou takéto tmavé farby v kombinácii so šedou, červenou alebo bielou. Mne sa na tebe páči ten rolák a aj tvoje vlasy :))

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  4. Krásna bundička a aj hodinky! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments