6.03.2015

SUMMER IS HERE

Krásný den. Tak konečně sluníčko pálilo a já mohla vytáhnout šaty ven a pořídit perfektní "letní" fotky. Přítel  měl konečně volno v práci, takže jsme včera mohli využít počasí a vyrazit na výlet v našem okolí. Navštívili jsme Soušskou přehradu, což je opravdu pohádkové prostředí obzvlášť v těchto slunných dnech.

Fotky jsme nakonec pořídili ale někde jinde, a to v centru Liberce. Z přehrady máme také fotografie, ale to spíše s našim novým autem a tyto fotky byli spíš pro přítele (můžete se o tom přesvědčit u poslední fotky).
Na sobě jsem měla své oblíbené šaty, které opravdu miluji a k tomu jsem si vzala už známé oblíbené baleríny (ty se mimochodem budou objevovat teď často)











šaty H&M/ Boty CCC


Určitě doporučuji se do těchto míst někdy podívat, nejlépe na nějaký turistický nebo cyklo výlet.

Vaše Katty

5 komentářů:

  1. Konečne je teplo, ale tie návaly dusna ja nemám moc v láske ale som konečne rada, že môžem nosiť krátke veci bez toho aby mi bola zima. :-) A k šatám, sú jednoduché a pekné. Také neškodné...
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase tepla a dusna miluji, asi mám předky z nějakých tropických krajů i když pravda je, že ke konci léta mě už to omrzí a ráda bych to vyměnila :-) A jinak moc děkuji :-)

      Vymazat
  2. Skvělé fotky, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo ty máš nohy až do nebe, krásné šaty:)
    annatruksa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments