5.11.2014

Upravené nehty, vaše vizitka

Měla bych trochu znovu oživit rubriku ,,Beauty" a nejen to, chtěla bych se s vámi podělit i o zkušenost. Tenhle článek nebude žádná recenze na dané přípravky, jen se chci podělit s tím co mám a pomáhá to. Protože miluji nalakované nehty, ráda si pohrávám s barvami a vzory a to zejména v jarním až podzimním období, mé nehty občas i dost trpí a proto se o ně musím žádně starat. Samozřejmě každý trpí s nehty na něco jiného, já se ale s vámi podělím o zkušenost s pár přípravky a staráním se o nehty, díky kterému je mám dlouhé a nemusím ani nosit nějaké umělé.

Jak už jsem říkala, miluji mít stále barevné nehty, proto se mi ale třeba nehty začnou loupat nebo lámat. Minulý rok jsem ještě tyto kouzla neznala a skoro jsem brečela že se mi nehty lámou a už nedrží tak, jako dříve. V jednom časopise jsem narazila na postup, jak se o nehty správně starat a co si i pořídit, pomohlo to.



Mám pro vás připravený jakýsi pomyslný postup. Když si nehty odlakujete, namočte své ruce alespoň na pět minut do horké lázně. Co si budeme povídat, každý spíše jde po levném odlakovači ale pokud jste také milovníci svých nehtů a zdobíte je dost často, pořiďte si nějaký kvalitní odlakovač. A teď k lázni, já si většinou do misky natočím teplou vodu, přidám tekuté mýdlo a opravdu těch 5-10 minut ruce a hlavně nehty smáčím aby si ruce odpočinuly. Po lázni a osušení si můžete nehty zastřihnout a opilovat, nehty jsou z lázně jemné a dají se snadnějí tvarovat. Poté používám přávě přípravek Regina Regenerátor nehtů který mi dost pomáhá. Je to regenerační krém určený přímo pro nehty a jejich okolí. Podporuje tvorbu nehtu, zabraňuje nadměrnému vysychání a křehnutí nehtů po použití odlakovačů a saponátů. Stačí když si na každý nehet dáte malinkou vrstvu a masírujete na nehtu i v okolí, je třeba dobrý pro záděry, extrakt z měsíčku zahradního působí protizánětlivě na okolí nehtu a podporuje zcelení jizviček. Určitě mohu doporučit, dost mi to pomohlo.



Poté si už nehty můžete zkrášlit barvami. Jenom bych vám doporučila určitou dobu vyčkat, protože krém je proti vysychání nehtů, a pokud vím když máte nehet mastný, lak vám dlouho nevydrží. Proto vydržte.

Co nehtům a nejen jim pomáhá je určitě krém na ruce ať už jakýkoliv. Protože třeba v zimě nám ruce mrznu, kůže je suchá a krém je zapotřebí, poděkují vám za to i vaše nehty kterým to dodává také určitou regeneraci. Já používám dost ráda tento rgenerační krém na ruce Cien s mandlovým olejem a bambuckým máslem, který právě také chrání před vysoušením a opravdu nádherně voní a hned se vstřebá.




Tento pilník mám asi nejradši ale to už je podle vás na který jste zvyklý. Tento je od Essence.

A máte nějaké zkušenosti a tipy i vy? Znáte i nějaké jiné triky pro krásné nehty?Děkuji za každý komentář

9 komentářů:

  1. Super clanok a dobre tipy. Krem mam a velmi si chvalim :) Urcite sa pozri aj k nam na give away myslim ze ta bude zaujimat :)

    OdpovědětVymazat
  2. suhlasim nechty su velmi dolezita vec preto sa ich snazim mat vzdy upravene!

    Pozývam na giveaway o vlasový balíček, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Asi bych si ten krem taky mela poridit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments