5.05.2014

About me



Jsem milovnicí sportu, zabývám se především jógou a jumpingem, ale ráda si zajdu i na crossfit, tabatu, piloxing nebo bosu. A protože už nějakou dobu trávím volný čas ve fitku nebo i doma na podložce, ráda bych si brzy udělala kurz instruktora jógy a dalších sportů, abych tuhle pohodu a radost mohla předávat dál. S tím souvisí i má záliba ve zdravém životním stylu, takže ráda zkouším různé tipy zdravých jídel, ale samozřejmě občas tam hodím nějakou tu "prasárnu", nebo prostě upeču koláč z obyčejné bílé pšeničné mouky. 

Najdete u mě i články zabývající se přírodní kosmetikou, protože tou já teď žiju, nebo třeba bylinkaření, jelikož zahrádka je jeden z mých splněných snů. 

A aby toho nebylo málo, pošlu vám sem občas článek týkající se copywritingu. Pracuji jako produktový specialista dvou sportovních eshopů, kam denně píši popisky k produktům, takže mám spojené své oblíbené psaní se sportem a módou, a jsem nadmíru spokojená, práce snů. Jenomže protože jsem pisálek, tak se ráda vypíšu na těchto stránkách, které budete číst vy, moji milí čtenáři, a já pevně věřím, že se nebudete nudit. 

Těším se, že se stanete mými pravidelnými čtenáři a "komentátory". Vždy mě můžete kontaktovat na emailu, nebo mě začít sledovat na instagramu. 

bokattyna@gmail.com