4.01.2016

ONEST CARE


Krásný páteční den. Dnes bych vám ráda napsala něco o nové české kosmetické značce Onest, která právě dnes spouští svůj shop. A proč zrovna Onest? Onest je přírodní kosmetika české značky, tudíž v těchto krásně vonících balzámech nenajde zbytečné umělé přísady. 
Tento krásně voňavý balíček s moc příjemných pozdravem jsem dostala minulou středu, takže jsem stihla i balzámy otestovat, a mohu říci, že jsou velice příjemné. 

Onest by vás rád přesvědčil o tom, že přírodní ještě pořád může znamenat bez jakýchkoliv umělých přísad. Myslím si, že přírodní kosmetika je pro mnohé z nás naprostá slast. Já sama jsem se teprve nedávno začala zajímat o přírodní kosmetiku, a sehnala i pár dobrých vodiček a mastí na mou problematickou pleť. Tyto přírodní balzámy mě též velice překvapily, jak z mých suchých rtů udělali zase krásné a růžovoučké. A teď k samotným balzámům...




Jako první a téměř úplně na první místo bych chtěla dát Onest Propolis Lip Balm, což je průhledný (ale i nevonící) balzám na rty a nejen to. Má velmi lehkou konzistenci a na rtech je velice příjemný. Naučila jsem se ho používat před spaním, a ráno mám rty dokonale jemné a nevysušené. Hlavní složkou tohoto bezbarvého lesku je český med. Rty krásně hydratuje, regeneruje a chrání před oxidativním stresem.





Další z balzámů je zbarvený do červena a obsahuje olej z damašské růže. Onest bronze rose lip balm rty hydratuje a působí protizánětlivě. Navíc jeho lehké bronzově červené zbarvení dodá rtům šťávu.



A nakonec poslední Onest Pink rose lip balm, který je obsahově v podstatě stejný, jako předešlý Bronze Rose. Barvičku má ale naopak sladce růžovou, a též hydratuje, vyživuje a zklidňuje.



Co se týče samotného designu kelímku a krabiček, vidíte sami. Jednoduché a přírodní. Za mě Onest určitě ano, ty balzámy jsem si zamilovala, a ve skoro celé rodině donutila každou ženu, aby balzámky vyzkoušela. Navíc je nemusíte používat pouze na rty. Takový Propolis můžete použít i na suchá místa na těle, jako například hrubé lokty nebo chodidla. A naopak barevné Onest jsou vhodné jako podklady pod rtěnku, což už jsem také několikrát vyzkoušela. 

A jaký máte názor vy na tuto novinku?
Nezapomeňte sledovat Onest na facebooku a instagramu!

Vaše Katty




8 komentářů:

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments