2.05.2016

"CC" NEWS



Handbag New Yorker/ Coat H&M/ Jeans Tally Weijl/ Shoes H&M/ Watches Cluse

Když jsem v povánočních slevách narazila na tuto kabelku velice podobnou Chloé věděla jsem, že bude má. Ano, na opravdovou Chloé kabelku opravdu momentálně nemám finance, tak si jí budu alespoň připomínat touto podobnou, která s ní nemá sice vůbec nic společného, ale ten tvar, ten řetízek a uzávěr, to je prostě láska. Navíc kabelka je elegantní a už se moc těším na léto, až s ní oživím spíše letní svěží outfity. 

Dále na mě můžete vidět mé nové hodinky značky Cluse, které jsem dostala k Vánocům a které si nemohu vynachválit. Černý ciferník se zlatými detaily je naprostá senzace, ačkoli jsem původně měla zálusk na Full Black. Každopádně tyto hodinky miluji, a bez nich už nevyjdu na ulici. Snad si brzy pořídím vyměnitelné pásky, nebo rovnou ještě jedny hodinky, tentokrát s bílým ciferníkem.

Outfit jsem doplnila černým kabátem, který teď moc ráda nosím, když už se konečně trochu oteplilo, modrými jeansy a semišovými boty.


When I am found in post-Christmas discounts this handbag, very similar by Chloé, I knew that I will my. Yes, at the moment I don't finance to real chloé handbag so I will remind it this similar, although it hasn't nothing to do, but the shape, the necklace and seal, it is simply love. Handbag is elegant and I am looking forward to the summer when I take it to a summer outfits.


Furthermore you can see at me new watches brand Cluse, which I got to Christmas and which I cannot speak highly. Black dial with gold details is an absolute sensation, though I wanted Full Black. Anyway, I love this watches and without them I cannot go out to street.

This outfit I am added black coat, who love to wear now, blue jeans and suede boots.







Vaše Katty


8 komentářů:

  1. Pěkný outfit! Ty hodinky jsou úžasný :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  2. Wauuuu, tak to je krása!! radost pohledět, ta kabelka je úžasnáá, ta by se mi také líbila, jen předpokládám, že už ji asi mít nebudou :(. Každopádně to máš celé moc krásně zkombinované a moc ti to sluší a ty hodinky jsou peckový a tvoje vlasy taky! Krása :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc ti děkuji za tak krásný komentář :-) Kabelku jsem v obchodě ještě viděla, tak to můžeš zkusit :-)

      Vymazat
  3. Ten kabát je nádherný a po cluse hodinkách túžim už dlho! Veľmi ti to pristane ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Looks good and the watch are really nice you must have a look over here: https://www.emilywestwood.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments