11.01.2015

I AM PART COSMOBLOGGERS


Scarf C&A/ Cardigan C&A/ Trousers H&M/ Shoes H&M/ Bag Primark 

Mé motto zní: Jdi si za svým snem. Sen se mi konečně po částech plní. Ano, je to tak. V pátek jsem měla v Praze moc milou schůzku ve společnosti Bauer Media a stala jsem se součástí týmu Cosmobloggers. Konečně!

Takže jsem se ihned v novém čísle inspirovala letošním podzimním trendem pelerín, plédu a ponč. Svou teplou pelerínu ještě můj šatník nezahřívá, ale už mám jednu vyhlídnutou a místo toho jsem z velké šály si vytvořila takovou falešnou pelerínu. A proč ne? Šála vás vyjde levněji, a dokonce to můžete střídat právě jako šálu či slušně hřejivý přehoz. Rozhodně doporučuji a prozradím vám, že v blízké době mých připravovaných článků se objeví, jak nosit velké šály.

Tuto šedivou jsem objevila v C&A a bez přemýšlení byla má. Je to takový můj must-have letošního podzimu a zimy, protože jsem si oblíbila šedou barvu. Pro dnešek, kdy venku ještě maličko hřeje sluníčko, jsem pod ní oblékla šedý dlouhý cardigan, což je můj nepostradatelný kousek v šatníku, a obyčejné high-waist kalhoty plus jsem po dlouhé době objevila ve svém šatníku toto psaníčko, které jsem si dovezla z Londýna, a ještě stále bylo schované s visačkou, takže teď na něj přišla řada. A také jsem se konečně nazula do mých oblíbených semišových botiček, které jsem minulý rok objevila úplně poslední v H&M, v mé velikost a ve slevě. Tohle zkrátka miluji.

A co vy? Podlehli jste letošnímu trendu teplých přehozů všech barev, vzorů a střihů, nebo jste zásadně proti?









Vaše Katty

7 komentářů:

  1. Tak tedy gratuluji k takovému úspěchu :) No všem teplým přehozům jsem nepropadla spíš jen obrovským šálám. Ale perelíny mě moc neberou.
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Tak právě i obrovská šála se dá uplatnit jako krásný hřejivý doplněk :-)

      Vymazat
  2. Ta šála je doopravdy moc pěkná a sluší ti :) a blahopřeji :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments