10.17.2015

FUR SHAWL



Vest Pavla Michalíková/ Jackets Reserved/ Trousers H&M/ Shoes Boutique/ Bag H&M

Když přichází podzim, ráda se navléknu a zachumlám do kožešin, které jsou snad trendy každým rokem (alespoň pro mě). Jeden kousek kožešiny, tedy šál, mám od návrhářky Pavly Michalíkové, o které jsem vám již několikrát psala. Měla jsem naprosto jasno, že si ho vezmu, horší bylo vybrat barvu. Když mi Pavla ukázala nejen tuto bílou variantu, ale také šedou, černou nebo hnědou s kapucí, byla jsem rázem v nejistotě a navíc jsem měla chuť vzít všechny. Nakonec vyhrála bílá.
 Je to opravdu skvělý kousek zimního studeného období. Pod šál můžete obléknout svetr, rolák nebo třeba koženou bundičku, můžete jím ale také doplnit například večerní šaty, a to je to, co mám ráda. Jediný kus oblečení můžete zkombinovat pokaždé jinak a vždy to bude vypadat na úrovni. Pro dnes jsem pod šál oblékla tělovou koženkovou bundičku z Reserved, a jednoduše černé kalhoty a v posledních dnech velice nepostradatelné holínky.
A hurá, je mi krásné teplo a cítím se jako v peřince. Určitě navštivte stránky návrhářky Pavly Michalíkové, kde najdete spousty kožešinových ale i nekožešinových modelů pro chladnější období.










Vaše Katty




5 komentářů:

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments