10.21.2015

FESTIVAL OF FASHION


Konečně jsem měla možnost, dostat se na nějakou fashion akci, a to opět s návrhářkou Pavlou Michalíkovou. Festival módy a módních doplňků se konal poprvé a to v krásných místech Novoměstské radnice v Praze. Představilo se zde mnoho značek a jako doprovodný program byli uskutečněny módní přehlídky studentů Vyšší odborné školy oděvního návrhářství a Střední průmyslové školy oděvní, dále pak španělské návrhářky Gema Romero a nakonec mé oblíbené návrhářky Pavly Michalíkové.

Přes to, že v prostorech byla celkem zima, mohli jste se zahřát například dobrou kávou či čajem od Kavárna Čekárna, a své mlsné jazýčky jste mohli rozmazlit slanými či sladkými palačinkami z Francerie, kde jste mohli okoštovat i francouzské víno a typickou bagetu. Ale zpátky k módě.

Jak už jsem psala, představilo se zde mnoho značek, a pokud mohu říci, nejvíce mě zaujali designové a vtipné ponožky Socks in Box designérky Ivy Neumanové. Nádherné kabelky, psaníčka a batůžky značky Mumray. Zábavné sukně značky Akari a samozřejmě naše modely značky Meescha P od znovu zmiňující návrhářky Pavly Michalíkové atd.
Mohli jste zde najít i různé šperky, například Liglass, dále pak originální boty Cliché shoes, designový ekologický nábytek Kartoons nebo třeba Retro kola Citybikes.
Ano, opravdu toho bylo dost a bylo se na co dívat.

Na této akci jsem byla součástí módní přehlídky návrhářky Pavly Michalíkové, která se zdatně podařila. Účesy nám vykouzlila opět úžasná Violeta z Fantasy Salonu a zdobili nás šperky již jednou zmiňované značky Liglass.

Celá akce se mi neskutečně líbila, a pro příští rok se určitě zúčastněte také.



































Vaše Katty

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments