7.01.2015

WEEK IN PICTURES n.2


Hezký slunečný den, po týdnu zkouším zase článek pouze s fotografiemi, i když se přiznám, že za minulý týden jsem toho tolik nenafotila ale o to více se můžete těšit na fotky za tento týden plný Anglie.


S přítelem jsme byli na skvělém obědě 



Tak jsem za poslední dobu naučila dělat i trochu jinou snídani než jogurt s ovocem. Došlo i na slané snídaně s vajíčkama a zeleninou.



A znovu snídaně, tentokrát znovu s přítelem




Tak nějak stále čekám na horké letní počasí až budu moci vytáhnout tyhle nádherné nové pantofle, které se ještě ani neprošli



A na závěr představuji vám našeho nového člena rodiny. Jeho příchod k nám je zajímavý. Zkrátka zatoulaný kocour, který z ničeho nic začal chodit k naší sousedce do práce, sousedce pochopitelně kocourka byla líto a tak ho vzala domů ale bohužel se nesnesl s jejich kocourem. A tak ho nabízela a my se rozhodli si ho vzít. A je to opravdu mazel, čistotný, bez jakéhokoliv škrábnutí či špíny, a tak je náš. Slyší na jméno Cipísek i když pro mě je to jako Garfield (akorát trochu pohublý).

Znovu připomínám, že mě můžete sledovat na INSTAGRAMU  kde přispívám (nebo alespoň se o to snažím) fotky skoro každý den. 

Vaše Katty


2 komentáře:

  1. Já snídám vajíčka hrozně ráda. Na to že moc vařit neumím, tak vajíčka jsem dopilovala fakt k dokonalosti :D Ale v létě u mě vede právě jogurt s nějakým ovocem :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě už delší dobu jím jogurt s ovocem tak jsem se teď naučila si občas udělat i něco jiného :-)

      Vymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments