7.15.2015

SLIP ON OUTFIT


Hezký den, tak jeden bod z mého wishlistu jsem splnila, sice jsem chtěla původně slip-ony v hadí kůži ale nakonec, když jsem zahlédla tyhle obyčejné černé a za pár korun, tak proč je nevzít. Pro včerejší den, kdy jsem využila k focení mamku cestou na kafe, jsem zvolila džíny, basic triko, koženkovou bundu a novou kabelku z Primarku, z které mám opravdu obrovskou radost a nosím jí snad ke všemu, takže se možná bude teď objevovat častěji.

Za poslední dobu, co jsem začala snad každý den sledovat různé vlogy a inspirovat se, jsem se rozhodla, že asi zkusím také nějaké natáčet. Byla bych ráda, kdyby jste mi napsali, jestli nevíte o nějakém programu na stříhání videí, poněvadž už nějaké videa z Londýna mám a nápady na nové také.




Slip-ony - New Yorker/ Jeans - Tally Weijl/ Basic T-shirt - H&M/ Jacket - Tally Weijl/ Bag - Primark

Vaše Katty



4 komentáře:

  1. Hezká kombinace, hlavně ty džíny se mi líbí :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten je teda naprosto parádní! I já jsem si nedávno dělala takové menší šmejděníčko šmejdění po sekáčích a nejvíce se mi to tedy líbilo na tomto zde a paradoxně to byl ten onlinový... Už jsem asi docela dost vyrostla z toho, abych se někde prohrabávala v tunách oblečení, které se mi líbit spíše nebude a vezmu si ho jen proto, abych neodešla s prázdnou :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments