6.25.2015

WISHLIST n.1

Wishlist1





Hezký den, tak jsem se také rozhodla k nějakému tomu nepojmenovanému wishlistu. Nepojmenovanému, protože sice léto začíná ale nějak moc letně nevypadá, potřebuji teď prostě pořídit věci, které mi padli do oka a které už dlouho vyhlížím, o zbytku budu vědět až je uvidím v obchodech v nějakých obřích slevách.

1. Basic T-shirt - jsem tak trochu pozadu. K pořizování basic triček jsem našla cestu až teď, Pořídila jsem již typické bílé a šedé. Rozhodla jsem se k rozmnožování těchto triček a tak chci sehnat nějaké pastelové (nejlépe v této barvě) aby vypadalo trochu letně.

2. Ripped jeans - ano roztrhané džíny, to je móda poslední doby ale proč dávat nějakých 1000 kč za džíny - kalhoty, které mají rozstříhaná kolena? Rozhodla jsem se jinak, zkusím pořídit nové černé džíny a ty staré (které už trochu chátrají) prostě zkusím rozstřihnout, třeba se dílo podaří.

3. Daniel Wellington watches - tak nějak postupně jsem se do nich zamilovala, a asi začnu opravdu hodně šetřit, abych je mohla pořídit (navíc jsem  našla jednu super stránku, kde je mají o něco levnější, zkusím).

4. Birkenstock - a nebo to ani nemusí být ty typické birkenstocky, stačí ty podobné z H&M (hned jak přijde výplata, jdu pro ně!). A to jsem ještě minulý rok měla na tyhle pantofle naprosto odlišný názor a nechápala jsem, co to má být.

5. Slip-on - Také, pro mě ještě nedávno naprosto nepochopitelná móda ale po vyzkoušení si jedněch takových v H&M jsem naprosto změnila názor.

6. MAC lipstick - už delší dobu se chystám k pořízení si jedné z krásek od MAC, protože jsem minulý rok začala místo hromady řasenky a očních linek, které mi ráno trvalo vždy tak půl hodiny, používat rtěnku (což mi trvá ráno jen pět minut) a po postupném zvykání si na něco barevného na rtech jsem se rozhodla pořídit si kvalitní rtěnku a padlo to na MAC. Přesně v tomto odstínů, základní, tělový.

7. Brush Powder - protože jsem nedávno koupila v Sephoře štětec na make-up, chystám si pořídit nějaký kvalitní štětec na pudr namísto houbičky. Změna je změna prostě.

A máte také nějaké věcičky, které si chcete v nejbližší době pořídit nebo už na ně máte našetřené peníze a už jen přemýšlíte jestli ano nebo ne?
Budu ráda když odpovíte
Vaše Katty


16 komentářů:

  1. Slip-on mám doma a veľmi rada ich nosím :) A určite si v lete nakúpim nejaké nové veci, pretože sa chystáme s maminou do Bratislavy na nákupy, takže už sa teším :))

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Tie topánky sú super :O ja mám pdobné iba kvetinové su :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký wishlist :)
    Já jsem po těch pantoflích v H&M taky pokukovala a asi si je zajdu koupit. Jsou to tak pohodlné boty! I když chápu, že ne každému se budou líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já jdu určitě do nich, teď, když už jsem k nim našla cestu i když vím, že doma mi je moc schvalovat nebudou :-D

      Vymazat
  4. Naprosto skvělé věci!
    http://thepearlsofmylife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já si momentálně šetřím na conversky a štětec od petrylovelyhair :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Conversky jsou taky fajn, už si přes rok také jedny vyhlížím ale odrazuje mě cena za ně :-(

      Vymazat
  6. Rtěnky od MAC mohu jen doporučit, já jsem si taky teprve 2 měsíce zpátky pořídila tu svou v odstínu HEROINE, a vydrží opravdu hodně dlouho, ta investice se určitě oplatí. Štětce používám ze Zoevy, bambusovou kolekci a jsem moc spokojená. Birkenstockům jsem na chuť nepřišla, ale musím přiznat, že k některým outfitům jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za doporučení, už se na ní díky tomu opravdu chystám! :-) tak to tě chápu, že si jim nepřišla chuť, já dlouho taky ne ale tradá, našla jsem si k nim svou cestu :-)

      Vymazat
  7. pěkný wishlist kdo by nechtěl ty hodinky:D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásně barevně laděné. Černé džíny s proříznutými koleny si chci pořídit určitě na podzim. Teď v tom horku umírám i v kraťasech. Jinak všechny položky v tvém wishlistu jsou krásné :)

    Mrkni na můj blog: http://theelegantzone.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by tedy džíny nevadili ani teď, zatím bylo horko jen pár dní :-D Ale jinak děkuji :-)

      Vymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments