6.09.2015

RETRO REFLECTORS

Hezký večer, jak už jsem slíbila v minulém článku, chtěla bych vám napsat o nedávném focení kolekce pro návrhářku Pavlu Michalíkovou a její značku Meescha P.

Už dávno jsem o této návrhářce věděla, a to díky tomu, že studovala na stejné škole jako já, což mě dost těší a motivuje. Její modely jsou něčím jiné a proto i tak okouzlující. V každém kousku najdete něco, co vás povznese a tomu vlastně odpovídají i jednotlivé kolekce.

Já jsem měla tu čest nafotit nejnovější kolekci Retro Reflectors a poznat osobně tuto skvělou návrhářku. Tyto modely mě nadchly ohromně (možná i proto, že jsem je mohla naživo na sobě vyzkoušet). V její nové kolekci se objevují materiály jako kožešiny, bavlna, úplet, brokát, šifon nebo ECO kůže. Modely jsou doplněné čelenkami vlastnoručně vyrobené od návhářky, šperky Liglass a boty Melissa.

Určitě doporučuji navštívit stránky Meescha P. kde můžete samotnou návrhářku kontaktovat, prohlédnout si její kolekce a informovat se o různých akcích. Dále si můžete i její modely zakoupit na Fler.cz

Osobně mohu jedině doporučit, jak její modely k nošení outfitů, tak i ke společenským akcím kde určitě zazáříte. Samotná návrhářka je velice milá a ochotná a jsem moc ráda, že jsem jí mohla poznat osobně a měla jsem tu čest pro ní fotit. Den, který jsme fotili proběhl skvěle. Byla to zábava a radost! A teď už vám přidám alespoň pár fotek z nové kolekce *R - r*














Na zbylé fotky a ostatní kolekce určitě navštivte stránku Meescha P.

Vaše Katty

2 komentáře:

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments