6.21.2015

FIRST PHOTOS FOR AGENCY


Pohodovou neděli přeji. Už dlouho jsem přemýšlela, jestli pro vás připravím článek s mou cestou k modelingu (i když to zatím ještě není žádná sláva), ale už samotné přijetí do nějaké modelingové agentury je pro leckteré velký krok ke snu. A tak to třeba bylo i pro mě.

Tolik let to bylo, co jsem se snažila někam výše dostat ale marně, kvůli své postavě. A pak najednou bum, úplný převrat a já se stala oficiální modelkou a s tím přišlo i mnoho povinností. Tou první byli první fotografie pro agenturu. Dostala jsem se do rukou skvělé slečny, díky které jsem vlastně vzala i sílu a do agentury byla přijata.

A teď k samotnému focení, dostala jsem se najednou do úplně jiných rukou a do trochu jiného světa (ten ještě větší svět mě snad někde čeká). Poprvé jsem byla až moc nervózní, když jsem musela vymýšlet pózy já sama a tak to prostě chodí, a věřte mi, trvalo mi to než jsem se naučila při focení a při každém stisknutí fotoaparátu vykouzlit jiný výraz a jinou pózu. Někdy se to zdá lehké, a někdy to opravdu lehké je ale většinou je to tvrdá práce, když po několikahodinovém focení vás bolí hlava ze světel, jste vyčerpaná, máte chuť sebou švihnout do postele a dát si oddych ale přesto je v tom něco, co mě neskutečně moc baví, a to poznávání nových lidí, samotná atmosféra a hlavně pozitivní výsledek.

Na práci této fotografky se můžete mrknout na jejích stránkách www.adrianafialova.cz  (a mimochodem, je skvělá).








Tak teď už snad jen doufat, že se pošoupnu trochu dál.
Vaše Katty

16 komentářů:

  1. Krásný fotky :) můžu se zeptat, u jaké jsi agentury?

    OdpovědětVymazat
  2. Si nádherná! Závidím ti, že si v agentúre. Tie fotky sú prekrásne, vau.
    Stávam sa pravidelnou čitateľkou.
    http://apairoffriends.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší, Kattyno :) Nejvíce se mi líbí fotky, kde máš červený svetr :) a potom ještě třetí fotka pod textem :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, krásná modelka. At se ti daří i dál
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky :) Přeji hodně úspěchů do budoucna :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jee ty jsi krásná!! A fotky se moc povedly! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  7. prajem veľa úspechov <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments