10.06.2014

Garnier micelární voda


Hezký pondělní den, dnes bych se s vámi chtěla podělit o zkušenost s mou první micelární vodou, a to od Garnier. Ano, u nás na trhu je už nějakou dobu. Spousty recenzí jsem u blogerek již četla, ale stále jsem se nemohla rozhodnout zda jí zkusit nebo ne. Nakonec jsem neodolala, když jsem jí viděla ve slevě, ihned skončila v mém nákupním košíku a teď už dostatečně vím, co o ní napsat.
Micelární vody mají jednu velkou výhodu. Můžete se díky nim odlíčit nejen make-up, ale třeba i řasenku, oční stíny a rtěnku. Pro mě naprosto perfektní věc, protože když si vzpomenu jak dříve, když jsem si ještě příliš líčila oči, nosila sebou jednu odličovací vodu na make-up a druhou na oči, moje taška měla o pár kilo více, jsem ráda že tahle éra micelárek vystoupila vpřed.
S touto vodičkou důkladně odstraním make-up, nevím zda je to tím že si nedávám příliš velké vrstvy make-upu, ale s odličováním jak řasenky tak make-upu i rtěnky jsem naprosto spokojená. Vodička má zklidňovat pleť, s čímž také souhlasím. Pleť nedráždí, oči také ne a cítím že mám tvář takovou svěží. Jediné co bych vytkla je, že mi zůstává nepatrný mastný film ale není to něco, z čeho byste museli plakat a micelárku hned vyhazovat do koše.
Balení je velmi pěkné, nepřeplácané, holčičí a vůbec mi nevadí že ho prodávají po 400 ml, protože vám dlouho vydrží, stačí nanést na tampónek malé množství.

Musím tedy tento drobný zázrak pochválit, splňuje co má kromě toho že se příliš nehodí pro mastnou pleť. Balení je velké, praktické a v dlouhodobé slevě jí koupíte v drogeriích DM za 149 kč.

Máte již také zkušenost s touto micelární vodičkou? A jak sedla vám? 

3 komentáře:

  1. Já bohužel micelární vodu vůbec nepoužívám, protože moje pleť potřebuje speciální péči. Ale jinak bych jí ráda vyzkoušela ;) www.lucieruzickova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je škoda :-) Je pravda že vedle micelárky mám ještě různé věci ke speciální péči, ale micelárka mi pleť nijak nezatěžuje :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tato micelárka je naprosto skvělá a musím podotknout, že micelární vody jsou pro obzvlášť citlivé pleti a bývají bez parfemace, coč tahle je. Zatím se zařadila k mým novým Top produktům :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments