8.03.2014

Recenze Aknelot


Dnes jsem si pro vás připravila recenzi a moc se omlouvám že tu takovou dlouho dobu žádná recenze nebyla. Možná nebylo na co dělat recenze a nebo se mi i občas nechtělo ale teď jsem přišla k produktu o kterém vám ráda a s chutí recenzi napíši.
Za poslední dobu mám velký problém s akné a tak jsem se rozhodla že si už opravdu koupím něco, co by mi snad mohlo pomoci. Ne, že bych dřív nepoužívala žádné krémy a odličovací vody ale spíš jsem se o svou pleť tolik nestarala. Teď jsem přišla na produkt, který ani tolik neznám ale pro mě je to zázrak.


Aknelot young active care čistící voda. Jemná čistící voda pro hloubkové čištění pleti. Musím říct, že jsem byla mile překvapená. Skvěle vyčistí zbytky make-upu a maz. Pleť nedráždí naopak mám pleť uklidněnou, nelesknoucí se a hebkou. Navíc vodička příjemně voní takže vás ani neštípe okolo očí. Bála jsem se, že za nějakých 60 kč to bude propadák k ničemu, obavy mi opadali hned při prvním odlíčení a už teď jsem si jistá, že do budoucna na svou nepořádnou pleť budu používat tuto čistící vodu.





Aknelot young active care regulační pleťový krém. Jemný krém který se má používat ráno a večer a skutečně splňuje co slibuje. Pleť mám po něm takovou vláčnou, čistou, bez lesku a navíc moc příjemně voní takže cítíte i svěžest. Krém stojí kolem 60 kč, má 75 ml a myslím si že vám vydrží dost dlouho protože stačí opravdu nanést malé množství krému na pleť. Konzistence je taková řídká ale ne úplně vodová, po rozmazání není téměř vidět a rychle schne takže se vám opravdu pleť neleskne.



Máte zkušenosti s Aknelotem?

Instagram / ASK













6 komentářů:

  1. S těmito produkty žádné zkušenosti nemám, ale první výrobek mě velmi zaujal takže děkuji za tip :))

    Krásný den!
    taste-of-the-style.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku vůbec neznám, ale pro aknózní pleť jsou určitě super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vykašli se na tyhle chemický blbůstky :), já měla a občas mám menší problémy s akné a hrozně mi pomáhá přírodní kosmetika Lush, nejlepší je na pleť jejich Mask of Magnamity, Fresh Farmacy, Tea Tree Water a Greese Lightning. Začala jsem u Mask Magnamity, která mi opravdu moc pomáhá a pak se sbírka trochu rozrostla, mají opravdu skvělé věci! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám zkušenost s Aknelotem: Koupila jsem si Čistící vodu bez parfému pro citlivou pleť a začala jsem ji používat. To jsem ale neměla dělat, protože pleť mně po nanesení neskutečně zrudla! Víckrát bych si tento přípravek nepořídila.

    OdpovědětVymazat
  5. Já používala jen krém a pleť se mi zlepšila. Poté, co jsem ho přestala používat pleť se mi opět zhoršila. Takže ho začnu znovu používat a myslím si, že bude opět fungovat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments