8.28.2014

My autumn inspiration


I já jsem si pro vás poprvé připravila nějakou sezonní inspiraci tedy momentálně podzimní. Když se řekne podzim vybaví se mi barvy samozřejmě všech odstínů hnědé, temně fialové, vínové nebo takové ty ,,špinavé" barvy. Splynutí s opadaným listím v kterém se ráda prohrabávám (pokud není mokré) a v kterém se cítíte tak kouzelně když kolem vás září červeno žluto hnědé listí s obrazci. Nějak jsem se do toho vyprávění potopila ale vlastně kromě léta miluji i podzim, pokud zrovna pořád neprší. Ono vlastně každé roční období má něco do sebe ale má i své negativa, o tom ale příště.

Udělala jsem pro vás takovou rychlou a mou první koláž oblečení které dost často na podzim nosím a které je pro mě základ (většina kousků je ze Zoot.cz a Hm.com ). Kožené bundy a chlupaté vesty jsou pro mě základní. Začíná škola takže na sebe házím nejrůznější svetříky protože ve škole okna protahují a topení zapnout až když opravdu  mrzne. Letos jsem si na podzimní počasí pořídila nízké holínky a myslím si, že vedle nízkých kozaček využiji stoprocentně holinky. S začínající školou vždy hledám a kupuji obří kabelku kam by se mi vešlo veškeré učení, svačina a ostatní nepotřebné věci které ale žena potřebuje. S nákupem kabelky začínají i nákupy nejrůznějších diářů abych na nic nezapomněla. Největším společníkem na podzim však je snad pro každého deštník, bez něj nikam.

Když to tedy shrnu obecně, začíná období kalhot, kožených bund, chlupatých vest, svetrů, cardiganů a holinek.

A jaké jsou základní podzimní věci pro vás? Ráda se dozvím něco nového.

3 komentáře:

  1. ta bundicka je krasna!

    Pozyvam na koncoletnu prirodnu Skin in Blossom giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/08/koncoletna-skin-in-blossom-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. krásne kúsky :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Tá vestička a dáždnik <3

    http://felinedoll.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments