6.23.2014

Recenze na šampón Aussie

Hezký večer, dlouho jsem nepřispěla žádným článkem. Důvodem snad ani není to, že bych neměla čas spíše jsem byla poslední dobou líná si k tomu sednou a něco napsat. Dnes jsem se znovu rozšoupla a rovnou si pro vás připravila recenzi na nové a známé šampóny Aussie které právě používám. Také musím poděkovat blogerce Ině a jejímu GA díky kterému jsem mohla vyhrát a vyzkoušet tento úžasný produkt.


Jako první, o čem bych chtěla mluvit, je šampón Aussie Miracle Moist. Viděla jsem mnoho spokojených recenzí ale i některé, které o tomto produktu mluví jako o předraženém propadáku. Já osobně jsem s tímto šampónem spokojená. Nejen že božsky voní a hned po prvním umytí mi každý říkal že voním jako dětská žvýkačka, ale mé poškozené a suché vlasy dává celkem dobře do pořádku. Je to šampón na suché, poškozené a nešťastné vlasy jak sami píší a ještě s australským makadamovým olejem. Ano, s jeho cenovou dostupností je to poněkud horší než u obyčejných jiných šampónů ale za to vám mohu říct, že se vám to vrátí zpátky v podobě spokojenosti a navíc šampón dost pění takže stačí opravdu nanášet v malém množství. Pro mě je tento šampón prostě další ze zázraků o péči o vlasy.



Kondicionér Aussie Miracle Moist vám vlasy ještě více vylepší a vyladí. Přijde mi, že má ještě sladší vůni a navíc vám vlasy naprosto vyhladí. Tento kondicionér je také s makadamovým olejem a v podstatě naplní vlhkostí vaše vysušené vlasy.



Poslední co pro vás mám je Aussie 3 Minute Miracle. To je taková, jak se říká, třešnička na dortu. Po tomto balzámu s výtažkem australské meduňky lékařské máte vlasy hebké, lesklé a jsou snadněji rozčesat. Voní také perfektně jako ostatně všechny tyto přípravky. Navíc se mi na něm moc líbí jeho aplikace, nemusíte nic otvírat a šroubovat, stačí stisknout a jinak vám balzám nevyteče. Mohu osobně také doporučit.




Snad se vám článek líbil, já osobně jsem s těmito Aussie produkty spokojená a budu si šetřit na další koupi. Mohu jedině doporučit, samozřejmě každému může na vlasy působit jinak, ale jinak spokojenost na sto procent.

Máte také zkušenosti s těmito produkty? Jste spokojení nebo naopak zklamaní?
Děkuji za každý komentář.



4 komentáře:

  1. O této značce jsem už hodně slyšela ale nikdy jsem od nich nic nezkoušela :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji ho alespoň někdy zkusit :-) Děkuji za pozvání :-)

      Vymazat
  2. Mám ten 3minutový zázrak, a ta vůně si mé hned získala :) dobrá volba!!
    www.whysofabulous.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta vůně je prostě nepředstavitelně úžasná :-)

      Vymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments