4.04.2016

LIVE FULLY WITH AUSSIE


Hezký den přeji, dnes vám budu psát, myslím si, že zajímavý článek. Protože jsem součástí Cosmobloggerek, dostala jsem nabídku na zajímavý projekt s Aussie. Možná jste o tom již někteří slyšeli. Blogerka vytvoří koláž na zadané téma, a poté dostává hlasy od vás, čtenářů. Blogerka s nejvíce hlasy samozřejmě má zajímavou výhru, tentokrát může vyhrát okružní jízdu ve Ferrari, ale můžete vyhrát i vy, kteří jste hlasovali. Za prvé budete moci soutěžit o 3x jízdu právě ve Ferrari, a to tak, že odpovíte na soutěžní otázku a poté se vyberou tři nejzajímavější. A za další 100 z vás může otestovat novou řadu značky Aussie. No není to skvělé? Proto prosím, pokud vás má koláž zaujala, hlasujte pro mě na www.aussie.jenprozeny.cz, kde najdete i veškeré informace k této neskutečně skvělé soutěži.

A teď k samotné koláži. Tématem je "Žít naplno" aneb shluknout fotografie takové, které pro mě znamenají žít naplno. Samozřejmě vám i s radostí popíši, proč jsem zvolila právě tyto. Tak jdeme na to.
 Jako první bych chtěla uvést cestování. Snad není žádným překvapením, že právě cestování pro mnohé znamená ŽÍT! Ano, i já cestování miluji, a ráda bych procestovala celý svět, i ty místa, kde žijí samotní domorodci, a stále se věnují své kultuře. Miluji nejen městské památky, ale i celkovou kulturu, tedy jak lidé žijí v jiných zemích, jak se stravují a jaké mají zvyky.
Minulý rok jsem díky své milované mamince (s kterou mimochodem nejvíce cestuji a s kterou bych právě chtěla ten svět procestovat), navštívila známou Anglii, do které jsem se naprosto zamilovala. V roce 2013 jsme zase spolu vycestovali do Paříže, a já jsem nadšená do teď.



Jako další "Žít naplno" bych uvedla "dělej pro sebe to nejlepší". Takové občasné cvičení ti dodá spousty energie, nemusíš se dřít každý den, někdy i od rána do večera, stačí párkrát, ale ten pocit, že pro sebe něco děláš je krásný.

Jako třetí poznámka, která pro mě znamená žít naplno, je nebát se vyzkoušet nové věci. Tedy i já jsem bývala pěkná šmudla, a bála jsem se do čehokoliv vstoupit, a tak jsem raději seděla doma a litovala toho, proč jsem pro sebe něco nezkusila. I do teď mě to občas přepadá, ale už jsem udělala pár kroků k tomu, abych něco dokázala, například jako tento blog. Ale mým velkým životním krokem bylo třeba vstoupit do světa modelingu, i když teď už se mi to zase až tak moc nedaří. Každopádně jsem poznala alespoň část toho, co se tu děje, ponaučila se a zažila i spousty krásných zážitků. 



Pro to, abych mohla psát, mi pomáhají i knihy, tudíž i ty jsem zařadila do této kategorie. Poznávat nové příběhy druhých, inspirovat se, přemýšlet nad pravdou a uklidňovat se, to je pro mě žití. 

A jako poslední, co mě naplňuje k tomu, abych mohla žít naplno, je má rodina, přítel, přátele a i domácí mazlíčci. Nikdo by neměl být sám. Pokaždé, když jsme smutní, má tu pro nás někdo být, kdo nám dodá energii k tomu, abychom mohli stále žít naplno.



A co znamená pro vás "žít naplno"? Pište mi do komentářů, ráda uslyším nové příběhy, a nezapomeňte hlasovat a vyhrát.

Vaše Katty

3 komentáře:

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments