2.02.2016

JANUARY IN PICTURES


Všechny vás moc zdravím. Předem se chci omluvit za mou neaktivitu. Důvodem bylo mé "první" zkouškové, z kterého jsem byla trochu vedle a místo focení outfitů a psaní článků jsem seděla nad hromadou učení a skoro to už vzdávala. Nicméně, je to za mnou, a můžete se těšit na skvělé novinky, které pro vás připravuji.
První, na co bych se vás jako čtenářů chtěla zeptat je, jak byste byli spokojení s takovou "recenzí" mých přečtených knih? Jelikož jsem se letos pustila prudce do čtení, chtěla bych se i s vámi podělit, samozřejmě pokud tu najdu nějaké čtenářské příznivce. Za druhé, neustále přemýšlím, že bych se též pustila do natáčení do nějakých těch videí, avšak stále jsem nenašla nějak odvahu si před to sednout a dát to dohromady, i když nápady byli. Takže jaký máte na to názor?

Ale teď už k tomuto článku.
S únorem začínám s článkem January in pictures, protože i během toho, co jsem neměla čas psát, měla jsem čas alespoň všechno fotit, každopádně je vidět, že jsem během toho stále jenom jedla. 






Minulý týden jsme s kamarádkou navštívili kavárnu Saber Cafe, a pokud někdy zavítáte do Liberce, určitě tuto kavárnu doporučuji. Skvěle jsem si pochutnala na lívancích, a to v pohodovém prostředí s krásně se usmívající obsluhou.




Vitamíny jsou potřeba. V době učení je jich potřeba ještě dvakrát více, a proto jsem se znovu prokousala k rannímu rituálu "bez ovocného freshe, nevstávám".





Náš tříměsíční Dasty je pěkné zlobidlo, a vůbec byste neřekli, že je to štěně. I přesto se mi po něm stýská, protože již bydlí s rodiči v novém domě.


Při povánočních nákupech jsem v Mangu narazila nejen na kožený křivák, který se objevil v mém jarním wishlistu, ale také na tyto úžasné zavazovací balerínky, které byli minulý rok top, a když jsem je našla ve slevě, byli hned mé, i když letos zrovna už top nejsou. Pro mě jsou dokonalé.



Nová kabelka, zlatá, opět ve slevě. A to za pouhých 184kč z F&F. No neberte to



Povánoční dárek od Douglas.




Minulý víkend se v Liberci konal Čokoládový Festival, a kromě různých čokoládových dobrot jako bonbónů, čokoládových tabulek, hořkých čokolád, čokovína, různých muffinu a košíčků, objevila jsem ještě hromadu makrónků, které jsou prostě jinak nedostupné, takže jediné co jsem si vezla domů byl pytel těchto barevných lahůdek. 





A jaký byl ten váš leden?

Vaše Katty


7 komentářů:

  1. pěkné fotky!
    ty recenze na knihy bych brala!
    a chtěla jsem se zeptat, jestli by si sem nedala pár receptů na ty lahody co jíš?:D vypadají naprosto skvěle!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji :-) Určitě připravím nějaké články na recepty, většinou jsou ale extrémně jednoduché, záleží spíše na tom jak si s tím člověk pohraje :D

      Vymazat
  2. Ty baleríny jsou super! Nějaké podobné bych taky chtěla :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou, moc jsem si je přála. A v Mangu je měli za 399kč, takže za hubičku, tudíž hned byli mé :-)

      Vymazat
  3. Jídlo, jídlo, jídlo - aaaaaa, mám hlad a jdu vybrakovat ledničku :D

    Opravdu skvělé fotografie a dokumentace :)

    INKA blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments