1.07.2016

SPRING WISHLIST



Jacket Topshop/ Bag Michael Kors/ Watches Cluse/ Mini bag Fiorelli/ Coat Only/Shoes Baťa


Už mám zase plnou hlavu věcí, které bych si na jarní období přála (a nejen na jaro). Tudíž vám přináším známý Spring wishlist a třeba vás i inspiruji k tomu, co nového do toho Nového roku si pořídit.


1. Černý křivák - Tak nějak jsem zjistila, že vůbec nevlastním černý koženkový křivák, což je prostě základ. Mám lehkou koženkovou bundičku, což ale není přesně ono, a tak na jaře budu mít hon na tento křivák.

2. Michael Kors kabelka zlatá - MK je prostě srdcovka, bohužel trochu drahá, a tak se sice na mých wishlistech neustále objevuje, avšak asi nikdy nebude má, kdo ví. Přeji si zlatou, ne přímo tuto, ale Jet Set.

3. Mini hnědá kabelka - Potřebuji se naučit, že místo velkých kabelek, ve kterých někdy ani nic nemám, nosit malé kabelky, ale zjistila jsem, že jich mám nedostatek, a tahle tvarem podobná Rebecce Minkoff je přesně ta, kterou hledám.

4. Hnědý kabát - Tak sice je hloupost shánět na jaře kabát, ale nemusí být zateplený. Stačí lehký kabátek, který hodíte jen přes tričko, a bude se hodit i na podzim zase. V hnědé ještě nemám.

5. Cluse hodinky - Mé, za poslední dobu nejoblíbenější značka hodinek Cluse. Ty Full Blacky mi prostě nedají spát. 

6. Boty - Protože celé jaro a následně podzim už asi dva roky chodím neustále jen v holinách a vážně už je potřebuji zaměnit za nějaké nové polokozačky.

A jak jste na tom vy? Už také chystáte nějaký jarní nákup věcí, které musíte mít?

Vaše Katty



4 komentáře:

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments