1.02.2016

MY YEAR 2015


A je to tady. Další rok se za námi uzavřel a nový nám otevírá další cestu životem. Přeji vám tedy krásný a šťastný Nový rok, který jak doufám, jste oslavili s radostí, bez starostí a s těmi, kteří vám jsou nejbližší. A protože se jedna část zavírá, mám pro vás i v tomto článku takové osobní shrnutí roku 2015.

Začnu samozřejmě lednem, z kterého si pamatuji jen to, že jsem skoro den co den seděla nad učením, protože mě čekala maturita. Také si ale pamatuji, že jsem měla neustálou radost z vánočních dárků, hlavně z freshovače, a skoro každý den jsem si dělala čerstvou ovocnou šťávu.


Únor byl pro mě něčím podobným, jako leden. Škola, škola a zase jenom škola. Do toho jsem ještě spojila plesy a pár focení do booku, a nakonec stejně byl únor něčím zvláštní alespoň trochu.


Březen byl pro mě ohromným, a to díky tomu, že jsem slavila své 20té narozeniny. Najednou jsem si přišla starší, náctiny jsem měla za sebou a teď už mě čeká jen cet. Slavila jsem spolu s babičkou, která má narozeniny od dva dny dřív než já, a oslava byla tradičně perfektní rodinná. Dostala jsem konečně pořádný notebook, dlouho vysněný parfém od Lancome a nádhernou snídani od přítele.


Duben už byl opravdu přípravný k maturitě, nervy rostli, a já čím dál víc nevěřila tomu, že bych se mohla naučit všechno. Přesto jsem na chvíli vypustila a zajela jsem fotit plakát pro módní přehlídku na sychrovském zámku. Nejlepší zážitek byl asi ten, že na zámku v době zimy, kdy u nás byli naprosté kalamity, bylo asi pět stupňů pod nulou, a já v dobovém spodním prádle svázaná v naprosto uzounkém korzetu musela hrát nezmrzlou kněžnu která si vybírá na sebe nějaký módní kousek. Zábava to byla, až na zděšené pohledy turistů.


Květen byl snad tím nejhorším ale zároveň i nejlepším měsícem v roce a bylo toho požehnaně. Nejhorším, protože jsem maturovala ale úspěšně, a všechno ze mě upadlo. Také jsem se vrátila k blogování. Fotila jsem kolekci pro návrhářku Pavlu Michalíkovou, s kterou jsem se konečně osobně seznámila a teď už spolu sdílíme hromadu akcí. Hned jsem pro ní předváděla šaty na svatebních dnech, které se konali též na Sychrově. 


Červen už byl příjemný a pohodový. Měla jsem už prázdniny a s přítelem jsme cestovali kde se dalo. Také jsem byla s mamkou na wellness víkendu a bylo to skvělé. A hlavně jsme se ujali našeho kocourka, který s námi zůstal dodnes.


Červenec byl snad tím nejkrásnějším měsícem. Jeli s mamkou do Anglie a mě se naprosto splnil sen. Navštívili jsme překrásný Londýn a užívali si jeho atmosféru a také kouzelný Stonehenge.


Srpen, přenádherné léto plné sluníčka a horka. Válela jsem se u vody a pořád jedla. Také jsem jela na třídenní dovolenou na Máchovo jezero, ani jsem nepotřebovala moře, bylo tam tak krásně.


V září pro mě byli ještě prázdniny. Vysoká mě čekala až v říjnu, takže jsem si ještě užívala klidu, volna a pohody. Zúčastnila jsem se jedné módní přehlídky a dostala konečně první práci v modelingu.


V říjnu pro mě začalo něco nového, a to vysoká škola. Byla a jsem z toho ještě pořád trochu v šoku, uvidíme jak to půjde dál. A také jsem se zúčastnila pražského festivalu módy a módních doplňků, kde jsem byla nejen modelem pro návrhářku, ale také jsem jí pomáhala se vším ostatním, což mě dost potěšilo, nadchlo a byla to velká zkušenost. Také pro mě byl říjen velkým očekávám. Stala jsem se konečně součástí týmu Cosmobloggerek pro časopis Cosmopolitan, a to mě nakoplo k tomu jít s blogem neustále dál a výš.


Listopad snad ničím zvláštní nebyl, trápila mě škola, že tam nic nezvládnu. Blog jsem se snažila rozjet naplno a už jsem se chystala na Vánoce takže ježdění po nákupech bylo to jediné.


A nakonec prosinec. Vánoční atmosféra. S kamarádkou Peťkou jsem se konečně dostala na Bloges Market, kde jsem pořídila skvělé kousky. Pořídili jsme si našeho krásného pejska. Zažila jsem i nepříjemnost, o které se sice nerada bavím, ale trochu mi to zkazilo vánoční klid a pohodu. A Silvestr jsem po dlouhé době prožila se svými rodiči.


A jaký byl ten váš předchozí rok?

Snad tento rok 2016 bude zase o něco lepší a úspěšnější plný lásky, štěstí a zdraví.

Vaše Katty



















2 komentáře:

  1. Super fotky :) můj rok také nebyl špatný :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. tá prvá fotka je úžasná! :) tento rok bol pre mňa veľmi zaujímavý :) budem naňho ešte dlho spomínať :)

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa nepozrela na blog mojej sesternici http://partofnicol.blogspot.sk/ je to začínajúca blogerka a veľmi by sa tvojej návšteve, komentáru potešila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments