12.06.2015

TRIP TO PRAGUE | BLOGES X-MAS MARKET


Na včerejšího Mikuláše jsme s mojí kamarádkou Peťkou vyrazili na celodenní výlet do Prahy, a navštívily plánovaný Bloges X-mass Market. Byl to naprosto skvělý den.
Během dopoledne jsme dorazili do Prahy, kde jsme si prošli Václavské a Staroměstské náměstí a ponořili se tak do shluku vánočních trhů, i když to jako na Vánoce, díky počasí, vůbec nevypadalo. Ale pořád lepší hřejivé sluníčko, než kdyby pršelo, v klidu jsme si nafotili vánoční stromeček a už  nám zbývalo málo času, zašli jsme tedy do Palladia na oběd a poté na GingerBread Latté do Starbucksu, což už je taková naše tradice.

Poté jsme se z centra přesunuli k The Chemistry Gallery, kde se Market konal, a jeli jsme nakonec tak brzy, že jsme ještě půl hodiny čekali. To se nám ale vyplatilo, pro prvních 100 příchozích byl připraven jako welcome drink Bubbleology a Frisco, což se přiznám, poprvé vyzkoušela Bubbleology a ani nevím jakou jsem měla příchuť. A pak už jsme jen mířili mezi štendry plné oblečení, boty, kabelky a doplňky skvělých blogerek. Sháněla jsem hlavně nějaký kabát, protože těch není nikdy dost, a nakonec jsem sehnala výstižný mé představě za pár kaček u Time to fit. Vlastně mohu říct, že tam bylo opravdu hromady skvělých kousků, nejvíc jsem se asi dívala k Barče z Vogue Haus, protože jak všichni víme, má naprosto skvělé kousky, a opravdu ty skvělé kousky i na Market přinesla, škoda, že má o dost menší nohu než já, protože z výběru podpatků bych si zaručeně vybrala.

Kromě blogerského nákupu jste se také mohli v beauty koutku nechat učesat od šikovných ručiček ze studia All-Exclusive nebo nalíčit z Make-up Institutu. Také jste měli možnost si nechat vyčistit vaše nestihnuté špinavé boty v Crep křesle a když už jsme u těch bot, díky pásce, kterou každý dostával u vstupu, jste měli 20% slevu do Footshopu. A teď zase, když jsme u slev, u vchodu každý dostal kartičku, s poštovným zdarma při nákupu nad 300kč na martinus.cz, což si myslím, že zrovna já zcela využiji. Dále jste také měli možnost dostat musli tyčinku, letáček a poukázku do Bubbleology atd. atd. Už je to moc zdlouhavé, ale jenom chci říct, že to bylo vážně skvělé, a holky to mají opravdu krásně promyšlené, tak snad nějaký další blogerský market se tam dostanu taky, abych vám mohla své kousky také za hubičku prodat, protože se mi skříň zvláštním způsobem plní, a staré věci končí v přeplněných igelitkách a čekají na nové majitele.

Ještě doplním že na Marketu jste mohli potkat samozřejmě hlavní účastnice Nikol, Michaelu a Kristýnu z Bloges Robes, dále třeba VogueHaus, World Needs Blondes, Kissbook by Mia, Time to Fit, Dblog, Adela and Tessie, Dom by Dom, Brixhauz atd.


















Vaše Katty



6 komentářů:

  1. sice fajn napsanae, ale osobne blogesky a tento tip holek nemam rada, barteruji, jedou na placene reklamy. Vazim si spis holek co opravdu bloguji, pisi foti a zvladaji to samy.Holky jsem potkala jednou na blog obede a odsedla jsem si, mluvily sproste desne se vychlpubaly a tim mi zkazily veskere iluze...ach jo. Moc me to na ne mrzelo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bohužel, nepoznala jsem je úplně osobně, jela jsem tam spíše kvůli nákupům, ale i poznat nové blogerky :-) Zatím jsem neměla tedy tu čest, abych s nimi mohla sednout k obědu a udělat si obrázek o tom, jak se chovají v osobním životě ;-)

      Vymazat
  2. Veľmi sa mi páčia tvoje fotky, musela to byť skvelá akcia :)

    OdpovědětVymazat
  3. Prislo mi, že tento marketnebyl tak nabity, jako minulý...ale asi je to tim pocasim a nikomu se nikam nechtelo :)) Kazdopadne se dalo najit několik uzasných kousku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nebyl, ale mě to vůbec nevadilo. Kamarádka byla na všech Marketech, a ten první byl prý tak přeplněný, že se tam nedalo být. Tenhle mi přišel pohodový, lidí akorát, a alespoň na nás zbylo více super kousků :-)

      Vymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments