12.02.2015

NOVEMBER IN PHOTOS


Tak vám přináším měsíční dávku fotek, které se nashromáždili nejen na mém instagramu, ale i v mém foťáku a telefonu a ještě nespatřili světlo. Upozorňuji, že nejvíce fotek bude z oblasti jídla, protože už jednou jsem to psala na mou FB stránku a instagram. Začala se přes internet vést diskuze o tom, proč blogerky pořád fotí načančané jídlo z kaváren a restaurací, a že to prostě není ten správný život. Tak ano, já také neustále fotím jídlo, ale většinou ze zázemí domova a proč? Protože mě to zkrátka baví, ráda fotím okolní svět ať už to jsou hlouposti nebo maličkosti, a když už si dělám jídlo, tak si ho udělám krásné, dobré a musím ho mít na talíři uspořádané. A myslím si, že nejsem jediná, každý kdo rád fotí, fotí úplně všechno, a proč ne.

Trochu jsem odbočila od mého článku, ale zkrátka jsem měla chuť se k tomuto tématu vyjádřit, než mi nějací lidé začnou vyčítat proč tu mám hromadu jídla. Jinak s prvním sněhem, už mi konečně připadá, že přicházejí Vánoce a já se na ně opět těším. Těším se na tu atmosféru, nazdobené pokoje, světýlka, vonné svíčky, cukroví a pohodu s rodinou.
Mé listopadové fotky ještě tolik zimu nenaznačují (možná až ke konci) ale už to prostě přichází a já se těším.


Opět jsem fotila nové šatičky pro návrhářku Meescha P., fotky budou ale zveřejněny až v lednu. 


A ano, má první snídaňová fotka. Oblíbené vejce s paprikou. A moc ráda si k tomu ještě dávám raní marmeládu.


Oblíbené bánovo-ovesné lívance. Recept tu již mám, najdete ho ZDE


Jednu krásnou neděli jsme s přítelem po dlouhé době rozhodli si život osladit velkou palačinkou.


Moc se mi líbil tento svetr s rolákem z H&M, na poprvé jsem si ho nevzala, na po druhé jsem ho v obchodě už nenašla. To jsem celá já.


A zase vajíčko s toustíkama


Můj oblíbený balzám/rtěnka na rty od Gabrielly Salvete Chubby Lips. Protože mám hodně vysušené rty a ráda nosím rtěnky, které ale na mých rtech vypadají strašně, Gabriella vymyslela za mě balzám a i trochu rtěnku. Není až tolik pigmentovaná, ale nějakou tu barvičku dává a rty mi krásně hydratuje.


Další má snídaně, tentokrát i s máslovým Croissantem, protože jsem prostě přeš noc dostala na něj chuť, tak jsem si ráno v sedm pro čerstvý běžela do obchodu.


Neskutečně jsem se přejedla, ale stálo to za to. Naše babička slavila kulaté narozeniny, a tak jsem si v vynikající restauraci Továrna dala krůtí burger se slaninou, cibulkou, rajčaty, listovým špenátem s hranolkami a tatarskou omáčkou.... a měla jsem tak deset kilo navíc


Doma prostě ráda experimentuji. A tak jsem si na pánev hodila sušená rajčátka a na oleji, které rajčátka pustili, jsem si udělala maso. K tomu jen brambory a skvělé jídlo je na světě.


Když jsme s mamkou byli na předvánočních nákupech. Byl to skvělý den.


A ještě jedna fotka z předvánočních nákupu. 
P.S. Ten svetřík je už můj :D


A listopad mě opět zklamal, při prvních mrazech a sněhu jsem jako každý rok zase onemocněla (divím se, že jsem si ještě nezvykla). A tak se mým čtrnácti denním pomocníkem stal čaj, projela jsem si v klidu nové číslo Cosmopolitanu a snažila se cítit perníkovou vůni přicházejících Vánoc.


A ještě jedna snídaňová s Cosmem

A jaký byl váš listopad?

Vaše Katty
















4 komentáře:

  1. Nádherné fotky, všude ti to moc sluší (máš krásné vlasy!) a nechápu proč někdo vůbec řeší takovou pitomost, jako že má někdo v článku hodně jídla! Vždyť to je vždycky to nejlepší! ♥
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji :-) Sama nevím, každopádně jsem se k tomu raději přiznala, že fotím stále jídlo, a dokonce si to i odůvodnila, aby někdo neměl hloupé řeči a nevěděl ani proč :-)

      Vymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments