12.12.2015

DOUGLAS BEAUTY EVENT


Díky tomu, že jsem součástí Cosmobloggers, konečně jsem se dostala na nějakou pořádnou akci. Byli jsme s ostatními blogerkami pozvány na Douglas Beauty Event která se konala v OC Chodov.

Celá akce probíhala skvěle. Nalíčili nás šikovní make-up artisti z Douglasu a naše většinou krásné vlny vznikali pod rukami kadeřnic od Tony&Guy. Mohu vám říci že slečna, která mi vytvářela vlny, byla opravdu moc šikovná, protože takové vlny s objemem se ještě nikomu nepodařilo udělat, a samozřejmě mi hned předvedla, co dělat, abych takového objemu i během žehlení docílila.

Poté moderátorka z TV Prima Lucie Špaková předala výhry ze soutěže Krása barev Douglas, které jste se mohli zúčastnit na samotných stránkách douglas.jenprozeny.cz.

A nakonec jste se mohli zkrášlovat v rukách těch nejlepších make-up artistů a kadeřníků, fotit polaroid před stěnou Cosmopolitan a mlsat dobroty od Punkrockcakes. Samozřejmě vám v samotné parfumerii pomohli s výběrem dárků nebo jen s tím, který parfém nebo kosmetika se k vám hodí. 


















Vaše Katty

7 komentářů:

  1. Teda to muselo být super! :) Mohla si sem dát i fotku, jak ti navlnili vlasy :)
    Ty dobroty bych si hned dala! :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to super :-) Pořád jsem myslela na to, že se musím nafotit s make-upem a vlasy ale pak jsem na to úplně zapomněla :-(

      Vymazat
  2. Tak ta akce vypadá naprosto úžasně :) A udělala si skvělý fotky!
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  3. Bylo to supeééér a ty sladkosti, mňam! :D ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments