12.23.2015

CHRISTMAS WISHLIST| GIFTS| MERRY CHRISTMAS


Protože jsem upřímně letos nějak zapomněla na to, že jsou prostě Vánoce, vůbec jsem se nedostala k nějakému článku pro vás ohledně Vánoc. Teď jsem si ale řekla, proč si je kazit, a vymyslela jsem pro vás narychlo můj vánoční wishlist, a pár dobrých triků na krásně zabalené dárky, ačkoliv balení dárků jsem vždy nesnášela a ani mi to nešlo, postupem času se zlepšuji, a letos jsi chci s dárky opravdu pohrát. Také jsem si pro vás připravila i malého ,,pozdního" Ježíška.


1. Začnu tedy mým wishlistem, nebo-li věcmi, které bych ráda po stromečkem našla, a Ježíškovi jsem již naznačila, že by se mi hodili, a nebo si je prostě po Vánocích koupím sama (nýbrž je to nejlepší).

    

Rozhodla jsem se, že budu shánět kotníčkové boty, jelikož celý podzim a jaro nosím pouze holiny, které začínají být v docela hrozném stavu, a jelikož se zima zatím nehlásí, nemusím řešit zimní obuv do kalamit a mrazů. Řeknu vám, že je to zatím ale fuška sehnat kloudný boty, a když už je seženu, nemají mou velikost (mám velikost 40).


Tyto hodinky jsem našla úplně náhodně na instagramu, a zamilovala jsem se do nich natolik, že jsem prostě Ježíškovi názorně vysvětlila, že hodinky jsou vždy potřeba, a jelikož se mi jedny rozbili a zřejmě je už nedám dohromady, okamžitě potřebuji nové. A tyhle, co vám budu povídat, byla to láska na první pohled. Značku Cluse začínám poznávat a ty jejich hodinky jsou slast. Snad brzy budu mít sbírku.

  

Knih podle mě není nikdy dost, poslední rok jsem se do čtení pustila s láskou, a velice jsem si oblíbila knihy od Jo Nesba. Ani ne tolik, že by byl populární a všichni ho četli. Dostala jsem se k němu díky naší češtinářce ještě ze střední, kterou kniha Sněhulák neskutečně zaujala, a tak nám jednou o hodině z ní předčítala, přičemž mě zajímal konec, a tak jsem si jí koupila, a teď už se od Jo Nesba nemohu odtrhnout. 

2. Aby nakonec celý tento článek nebyl pouze o mých vysněných dárcích, přesunu se i troše inspirace pro vás, a připravila jsem si pár tipů, jak si krásně pohrát se zabalením vánočních dárků. Budete potřebovat pouze balící papír (samozřejmě), barevné a veselé lepičky a stužky, a můžete si zkusit sehnat i dřevěné obrázky, různé bylinky a větvičky. 





A na závěr vám chci popřát krásné a pohodové Vánoce. Přidávám fotku s naším kocourem, kterou jsme fotili všechny Cosmobloggerky pro časopis Cosmopolitan, kde fotky budou jako překvapení pro čtenáře s přáním Veselých Vánoc. 


Vaše Katty









2 komentáře:

  1. Hodinky jsou krásné, taky nad značkou cluse už přemýšlím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dárečky jsi moc krásně zabalila a přeji ti ty nejkrásnější Vánoce :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments