12.26.2015

CHRISTMAS GIFTS


Tak Ježíška již máme za sebou, teď si jen správně užít Nový rok a všechno půjde zase od začátku. Doufám, že jste si vánoční svátky patřičně užili a z dárků, že jste nadšení. Já si pro vás pár vánoční dárků, které jsem dostala, připravila. Ještě před samotným Štědrým dnem jsem narychlo vytvořila takový Vánoční wishlist, a mohu říct, že většina věcí se mi splnila, a tu druhou si hold teprve pořídím.




První a má největší radost byla z těchto hodinek Cluse. Jelikož, jak už jsem psala v tom wishlistu, se mi jedny hodinky rozbily, nutně jsem potřebovala nové. Tato Holandská značka Cluse mi přijde na způsob DW, což byli také mé vysněné hodinky, bohužel trochu nad míru drahé. Cluse mají jednoduché hodinky a přesto něčím perfektní a ani nejsou tolik drahé. Jsem už teď na nich závislá, a už si vybírám nové, tentokrát bych ráda Full Black


Knihy byli též mým přáním, a hlavně ty od Jo Nesba. Miluji jeho vyšetřovací knihy, avšak tyto nové už neobsahují známého komisaře Harryho Holea. Nevadí, ty staré díly ještě taktéž nemám přečtené všechny, takže se s Harrym ještě potkám. 


Mé oblíbené Aussie přípravky na vlasy. Já tu značku zkrátka miluji, a když už Ježíšek neví co mi pořídit, stačí mi přinést hromady přípravků na vlasy od této značky.


Co se týče přímo nějaké kosmetiky, dostala jsem (mnou vybranou) matnou rtěnku od Maybelline v odstínu 965 Siren in Scarlet. Tuto edici matných rtěnek jsem si totiž dost vyhlížela v drogeriích, a nakonec jsem jí i konečně dostala. Hned včera jsem jí již zkusila, a zatím jsem spokojená.

A nakonec jsem dostala dalších pár kosmetických přípravků, vždyť to sami znáte, a také roztomilé vánoční ponožky. Pro mne je postupem času ale snad jediným a největším darem to, že mohu být se svou rodinou.

Co se týče samotného Štědrého dnu přemýšlím, že udělám samostatný článek s tím, jak to u nás podle fotek vypadalo, jelikož jsem si řekla, že letos si s Vánoci pohraji a všechno se budu snažit kreativně připravit, což se mi povedlo už i u samotného balení dárků, které jsem nikdy dřív v lásce neměla. A kdo mě sledujete na Instagramu, pár fotek jste již mohli vidět.

A jak jste byli letos s dárky spokojení vy?

Vaše Katty


15 komentářů:

  1. Ty rtěnky vypadají hezky, bohužel na mě to jsou moc výrazné barvy
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Ten rúž vyzerá super. Ja som so svojim darčekom celkom spokojná, pretože rodičia podporujú môj sen. Ale na druhú stranu som stále verila, že sa dočkam Iphonu, kedže mi odmietli doložiť peniažky a jednalo som už len o malú čiastku, takže som mala v sebe svetielko nádeje a nič... No nevadí Vianoce predsa nie sú o darčekoch, ale o čase strávených s rodinou. Na to netreba zabúdať. :)

    Nicolette Lear

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, pro mě je hlavní, že jsem je strávila s rodinou, to je dar každého člověka :-)

      Vymazat
  3. Krásné dárečky! Já mám také radost ze všeho, co jsem dostala :)Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jsem kazdy rok s darky spokojena. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já většinou také, vzhledem k tomu, že si většinou řeknu co potřebuji :-)

      Vymazat
  5. Ty hodinky jsou vážně krásné! Hrozně se mi líbí. :) Já byla letos s dárky spokojená moc! Ze všech mám hroznou radost. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já se do nich zamilovala. Tak to je dobře :-)

      Vymazat
  6. Jeee Nesba budes mit urcite brz prectenyho, je skvelej :)
    Moc hezky odstin rtenky!
    A Aussie taky pouzivam a nemuzu si ho vynachvalit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že je skvělý, už jsem pár knih od něj přečetla, takže se těším na další :-)

      Vymazat
  7. Jéé krásné! :) Christmas post o dárcích také už plánuji :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dostala jsi super dárečky :) Aussie mám taky moc ráda :)

    Limitovaná vánoční edice Yves Rocher

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments