11.09.2015

INSPIRATION - WHITE SHIRTS FOR WINTER SEASON


Co se týče bílých košilí nebo halenek, jsem pro to, že je to nezbytný základ šatníku každé dívky či ženy. Sama vlastním jednu bílou košili i halenku a je to můj velký pomocník například když jdu někam do společnosti, nebo někdy, když už nemám náladu na vymýšlení outfitů, košile to vymyslí za mě. Můžete jí kombinovat se spousty ostatními věcmi a brát si jí na různé příležitosti a vždy budete vypadat elegantně nebo prostě jen hezky jako dáma.
Looky, které jsem pro vás vytvořila, jsou konkrétně pro zimní období, aby jste se i trochu zahřáli, ale hlavně, abyste věděli, že i v chladnějším období se dají nosit.

A navíc jsem pro vás vybírala kousky, které jsou podobné těm co mi leží ve skříni, a postupně vám budu fotit tyto looky na živo, takže se dopředu budete moci těšit. Bude to postupně, takže to budu míchat i s jinými outfity, ale vždy vám dám vědět, že je to právě ten, který se objevil v tomto článku.



Už vlastníte nějakou bílou košili nebo halenku? 

Vaše Katty




6 komentářů:

  1. Já žádnou bílou košili nemám :/ Ještě jsem nenašla tu "pravou", ale základem šatníku určitě je. Tak snad brzy najdu :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy to je trochu problém, také jsem nemohla dlouho žádnou najít až pak najednou jsem konečně narazila na dobře padnoucí bílou košili, sama uvidíš v outfitu :-) Tak přeji hodně štěstí při hledání :-)

      Vymazat
  2. Všechny tři outfity jsou krásně a mně dost blízké. Taky si myslím, že bíla košile by neměla chybět v žádném šatníku. Těším se na tvé outfity. :)

    karolinar-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments