11.03.2015

INSPIRATION - COLORFUL AUTUMN

Yellow sweater Rainbow / Bag Desigual / Dress Topshop / Sweatshirt Glami.cz / Trousers Glam / Shoes Topshop / Scarf Gant / Jacket Topshop

Jak se říká, podzim hraje všemi barvami. Vyjdete ven, a sluníčko vám osvítí krásnou cestu zahalenou barevným podzimním listím. Asi každý to znáte. Ale proč když nastane období podzimu, my automaticky navlékneme černé a bílé oblečení a neužíváme si toho, že ještě chvilku můžeme nosit zářivě barevné kousky, než nastane ta pravá zimní černo-šedo-bílá? Navíc k podzimu se barvy opravdu hodí. Při výběru barvy mi ihned naskočí hořčicově žlutá, která je i letos dost trendy, khaki barvy, vínová a hnědá. Všechny tyto barvy mají určitě něco do sebe a vykouzlí na člověku něco svěžího a zároveň i hřejivého. A že nevíte jak tyto barvy zkombinovat? Nechte se inspirovat v následujících kombinacích, které jsem podle svého připravila pro vás, a snad vám nějaká padne do oka.



Do školy..





Do práce..



Na rande.. 

 



Při spěchu..

 



Na pokec s kamarády..

 


Na procházku do města..

 


Inspirovala vás nějaká z mých vymyšlených kolekcí?

Vaše Katty





11 komentářů:

  1. Super článek, první a poslední u mě jednoznačně vedou! :-)

    Pája

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké outfity! Chelsa boots miluji a to samé platí pro ripped skinny černé džíny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Také ty boty zbožňuji, pro jedny se právě chystám zajít si to obchodu :-)

      Vymazat
  3. Všechny outfity jsou moc povedené! Já právě miluju podzim a jaro kvůli tomu, že se můžu pořádně "vyřádit" co se oblečení týče. Můžu si vzít jak sukni (miluju sukni s černými silonkami), tak džíny, cardigany, kabaty nebo klasickou koženou bundu. Prostě to, na co mám zrovna chuť. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Tak to mi mluvíš z duše. Když jsou tyto období, můžeš si dovolit spousty kombinací, protože zase v létě by ti v kalhotech a cardiganu bylo teplo a naopak v zimě se člověk snaží pořádně nabalit :-)

      Vymazat
  4. Super outfity :-) Moc se mi líbí ta vesta :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Tu vestičku jsem našla úplně náhodou když jsem dělala tento look, vlastně ani nebyla v plánu ale padla mi natolik do oka, že jsem zbytek udělala podle ní a mám naprostou chuť jí mít :-)

      Vymazat
  5. Letos na podzim jsem si hrozně oblíbila vínovou, šedou a světle hnědou. Miluju tu barevnost podzimu, i když počasí by mohlo být teplejší:)

    Přeju krásný den a chválím outfity:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si zase letos oblíbila právě hořčicově žlutou a takovou khaki barvu plus právě taky šedou :-) Tak já už jsem nějak zvyklá a rovnou se divím, že u nás už nechumelí, jako tomu bývalo už několikrát :-D

      Vymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments