9.18.2015

MAGIC DAY OF FASHION


Hezký večer, po dlouhé době se vám ozývám, ne s outfitem (ten teprve chystám) ale s tím, proč jsem vlastně vůbec neměla na vás čas. Tak za prvé, konečně se mi začali nakupovat nabídky z agentury, ale bohužel opět  jsem s žádnou nedošla až do úplného konce. A za druhé jsem měla tu možnost stát opět na mole a nejen to.
V jedné z našich místních restaurací se konala akce Magic day of fashion, kde představila své modely opět perfektní a šikovná Pavla Michalíková, dále potom značka Modes Key pod vedením Jitky Weiss a dále se zde představil nedávno založený Módní salon Violeta/Fantasy salon, kde hlavní a naprosto šikovná kadeřnice Violeta Stříbrná představila perfektní hair show. Právě pro ní jsem měla tu čest stát modelem a musím říct, že šikovnější kadeřnici/vizážistku, která by tak rychle zvládla učesat a namalovat tolik holek, jsem ještě nepotkala. Pod jejíma rukama vznikly na její show extravagantní účesy a pro ostatní modelky, které předváděli pro módní značky vymyslela něco přirozenějšího, ale přesto zajímavého. Na samotné hair show učesala za 15minut jednu z modelek což mělo opravdu velký úspěch. Navíc se celá akce konala v krásném prostředí restaurace La Piazza kde jsme se po přehlídce mimochodem krásně najedli.
Přesvědčte se sami z fotek a pod fotkami najdete odkaz na její stránky.

Také jsem měla tu krásnou možnost, pomáhat návrhářce Pavle Michalíkové s oblékáním modelek a vlastně celkové jsem se stala takovou hodinovou asistentkou. Musím jí za tuto příležitost poděkovat, protože to pro mě bylo poučné a hlavně zábavné. Do této role jsem se velice rychle vcítila-












2 komentáře:

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments