8.12.2015

RETRO SUMMER DRESS

Dress C&A/ Sandals Primark/ Bag Mohito/ Watches Chanel/ Sunglasses Primark

Ahoj moji milovaní čtenáři. Tak se po dlouhé době konečně zase hlásím s novým outfitem a doufám, že  jsem vás neodradila mou nepřítomností. Je léto, já trávím svůj čas buď na brigádě, nebo povalováním se u vody, z toho vyplývá, že ačkoliv mám ráda teplo a sluníčko, nemám chuť a pořádně ani čas fotit. Tak nějak jsem si ale dupla a řekla si, že prostě budu muset pokaždé někoho donutit aby mě na těch pět minut cvaknul outfit. Tak teď už vážně, snad už to opravdu bude lepší. 

V dnešním článku vám představuji mé nové šaty, skoro vysněné. Celé léto jsem sháněla šaty s holými zády nebo něčím vyjííečné. Na tyto jsem opět úplnou náhodou narazila v C&A (vůbec ne drahé) a i když jsem nad nimi dlouho přemýšlela, nakonec jsem je vzala protože ty záda... Mají pouze jednu jedinou nevýhodu - nesmím mít pod nimi podprsenku, tudíž jsem nejplošší člověk, protože jediná podprsenka mi dodává alespoň trochu sebevědomí, že nevypadám jako kluk.
Pro dnešek jsem tyto krásky doplnila sandály a nové kabelky, která bude mít svůj příběh snad příště.











2 komentáře:

  1. Šatky jsou krásné a docela mě překapuje, že jsou z C&A ( nevím proč.. :D ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono když máš vášeň v prohrabování se věcí v obchodě, v C&A narazíš na super kousky za pár kaček :-) Jinak děkuji :-)

      Vymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments