8.02.2015

IN LACE


Shorts H&M/ Shirt C&A/ Vest New Yorker/ Sandals F&F/ Watches Chanel

Ahoj mí drazí, tak nějak poslední dobou pozoruji, že ačkoliv nechci, nestíhám tak často, jak jsem chtěla, přispívat na blog. Ale přesto si těch pár minut na nafocení outfitu a napsání článku vyhradím, ale stydím se, po jaké dlouhé době to je. 
Protože se zase znovu a konečně oteplilo, mohla jsem šťastně na sebe vytáhnout můj úlovek ze slev, a to krajkované kraťasy. Původně jsem si asi třikrát zkoušela bílé, které vypadali také naprosto božsky, jenže prostě byli až moc průhledné, což by mě dost znepokojovalo. A nakonec jsem je objevila v černé variantě a byli mé. Doplnila jsem je i novou vestou s třásněmi, jenže bohužel na fotkách až tolik nevyplývá, nemusíte se ale bát, už mám pro ní vymyšlený jiný zvláštní outfit kde vynikne.















Vaše Katty

5 komentářů:

  1. Velmi pekny outfit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi sa mi páči kombinácia čipkovaného spodku a pruhovaného vrchu, vyzerá to príjemne a tebe to veľmi pristane;)
    http://feelikeunicorn.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Projížděla jsem blogy na fb stránkách a abych byla upřímná tak mě žádný moc nezaujal samé malé holčičky - polovina outfitu od vietnamců - nic proti nic nemám ,ale blog na tom nepostavíš, lidé chtějí to co si mohou sami taky koupit! nebo obchod ani cenu si už nepamatují. Každopádně tvůj blog se mi zalíbil jako jediný. Super design, kvalitní fotky - Ale jestli můžu poradit a já bych chtěla protože si myslím, že by ti to moc pomohlo je to, aby jsi nedávala tolik fotek viz dnešní článek jak sedíš nebo i stojíš :DD Abychom se pochopily. Stačí jedna fotka celkového OOTD nebo 2 a potom už jenom bližší záběr na botky, šperk, kabelku nebo zajímavý detail - jako třeba na kraťsech. Doufám, že to změníš protože jinak je tvůj blog na velikánské úrovni! xoxo Kája

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments