8.28.2015

AUTUMN INSPIRATION

1.

Možná to někomu přijde pošetilé a někdo o tom nechce ani slyšet, ale bohužel je to tak. Podzim je v podstatě za dveřmi, obchody se začínají plnit novými kolekcemi a my už přemýšlíme nad tím, co si letos na podzim pořídíme nového. Zkusila jsem pár koláží s podzimní inspirací, samozřejmě jsou to věci, které se mému očku líbí, ale mít takové věci, neváhala bych a s radostí s nimi do podzimu vlezla. 


1. První  kombinace je podle mého taková ještě trochu hřejivá, zbarvená do hnědé barvy protože když se řekne podzim, automaticky se mi vybaví hnědá, okrová a vínová barva plus postupné dostávání se do usedlých ale stále módních bílých a černých barev. Ještě na podzim lze někdy nosit balerínky, a opravdu vůbec nevypadají špatně s nějakým lehkým kabátkem. 


2.
2. Další kombinace je zase vyloženě zimomřivá ale letos se mi to opravdu líbí. Navíc je tato kombinace také prolévání stylů. K šedivému, rozepnutému kabátu obléknout elegantní košili, prostřihnuté kalhoty, bílé botasky a elegantní kabelku. Přiznám se vám, tohle je nejlepší kombinace, která mé padla do oka, a doufám, že nějaké kousky podobné těmto pořídím a ukážu vám je v outfit článku.



3.
3. Tato kombinace je taková uvolněná, odlehčující. K podzimu se hodí kožená bundička, tu obalíte velkou šálou. Potom postačí jen nějaké džíny, basic tričko, botasky, crossbody a můžete vyrazit ven bez zbytečného přemýšlení. 

4.

4. Poslední kombinací, kterou jsem vytvořila je trochu elegantnější. Pro mě je nezbytnou součástí určitě chlupatá vestička, kterou většinou unosím celý podzim a jaro. K této kombinaci se jednoduše hodí světřík, džíny, lesklé elegantní boty nebo mohou být i na podpatku (pro ty co jsou zvyklí), kabelka ale i v toto období se hodí jako velký doplněk klobouk (s tím nezklamete snad nikdy).

A která kombinace se nejvíce líbí vám popřípadě máte nějakou vlastní?
Vaše Katty


6 komentářů:

  1. Pro ten šedý kabát bych jednoduše zabíjela! A já ho ještě nikde nenašla :(

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus HM, Lindex a Zoot

      Vymazat
    2. Tento šedý kabát jsem našla jediný, a to v Mangu, jinak nikde. Ale třeba teprve zrovna šedivé kabáty dorazí :-D

      Vymazat
  2. Moc pěkné kombinace, já teda podzim miluju, stejně jako černé boty, tmavě červenou barvu a vůbec všechno, co k podzimu patří! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelky sú úžasné a ten trenčkot je perfektný! :)
    Simimaus

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments