8.17.2014

Dermacol Aroma Ritual sprchové gely



Hezké nedělní odpoledne, nevím jestli vás recenze na sprchové gely bude bavit ale já jsem s nimi spokojená a tak se chci podělit i s vámi. Možná jsem v něčem i pozadu a všichni tyto příjemné a úžasné sprchové gely znáte, ale já je objevila až nedávno a věřte nebo ne, pokaždé se těším až ucítím tu vůni a to nemluvím o tom jak dlouho jsem v obchodě vybírala které si mám vybrat. Já jsem si tedy nakonec vybrala melounový a čokoládový s pomerančem.


Jemný sprchový gel s melounovým extraktem jsem si zamilovala ihned. Voní jako nějaké melounové žvýkačky a takové sladké vůně já přímo zbožňuji. Čistí vám pokožku a navíc jí i zvláčňuje, pokožku mám vždy hebkou ale hlavně jsem opravdu dost voňavá. Jak praví popisek na zadní straně sladká vůně melounu osvěžuje unavenou pokožku těla a povzbuzuje mysl. Já jsem z něho nadšená, klidně bych se tím celý den umývala a neustále čichala tu překrásnou vůni melounových žvýkaček. Doporučuji všem kteří opravdu mají rádi sladké vůně.




Sprchový gel s vůní čokolády a pomeranče je další perlička. Za prvé ho bylo v obchodě nejméně takže určitě každý tuto sladkost zkouší a za druhé i já z té vůně byla unešená. Opravdu cítíte trochu čokolády smíchanou s pomerančem a přijde mi to jako vůně vánoc. Nevím jak přímo voní belgická čokoláda jak je psáno na hlavním obalu ale určitě při přičichnutí máte chuť se do toho zakousnout s představou že je to opravdová čokoláda. Navíc čistí pokožku těla a přidává pocit vláčnosti. Zadní obal praví, že pomerančový olej osvěžuje mysl, rozveseluje, odstraňuje napětí a harmonizuje duši. Nevím zda to tak je, třeba to tak i někdo ucítíte každopádně jste až do konce jste mimo z té vůně.

Sprchových gelů je však mnohem více a už teď se těším že si nakoupím další dopředu. Určitě potom budete mít chuť zkusit všechny. Další na který se těším je určitě karibský sen s ananasem a kokosem. Můžete i zkusit ale hrozny s limetkou, sladké mango, černou třešeň, sicilskou pistácii nebo jahody s rebarborou. Nakoupit je můžete v různých drogeriích, já na ně narazila v drogerii DM kde byli ve slevě za pouhých 40,-.

A co vy, jaké máte zkušenosti  s těmito sprchovými gely od Dermacolu v tak exotických vůních?







6 komentářů:

  1. Já je ještě nezkoušela, ale když vidím, jak se ti líbily, tak určitě budu mít nějaký brzo doma :) já třeba zase miluju kokos, takže mě láká ten karibský sen :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda že jsem tě k něčemu navnadila, opravdu je doporučuji :-) Pro kokos je karibský sen ideální

      Vymazat
  2. Tyhle sprchové gely přímo zbožňuji! Mám doma snad od každé vůně. :)

    http://sometimegoesby.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych jednou chtěla vyzkoušet všechny vůně :-)

      Vymazat
  3. Jsem též vlastníkem obou těchto shower gelů, musím uznat, že melounová vůně je velice příjemná, taky už se stává spíše vypotřebovaným produktem, ale belgická čokoláda s pomerančem, tak to je přesně "To" čím bych se mohl mýt od rána do večera, krásná a příjemná vůně, která jen tak neomrzí, za to má u mě Dermacol veliký plus :-)

    http://czechfashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, nedávno jsem si koupila třešňový a jsem z něho také nadšená :-) Horší je to už s tělovými krémy u kterých necítím žádnou zvláštní vůni

      Vymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments