6.26.2014

One word shopping

Hezký čtvrtek, jak sami už dávno víte obchody se hemží slevami a tak i já jsem si docela dost nakoupila, protože proč toho nevyužít. Ale nebojte se, to co vám ukazuji není všechno nakoupeno v sezonních výprodejích ale pokud si pamatujete tak byla víkendová nákupní horečka a protože v té době jsem pořádně s blogem ještě neuměla a nepsala jsem, hodím vám to sem dnes. Za krátký článek vždy hodím z kterého období to je.


Tento top/halenku jsem sehnala za 300,- v HM. Možná jsem nikdy nad něčím takovým nepřemýšlela ale pro jednou jsem si jí chtěla alespoň zkusit a nakonec skončila v mém šatníku a jsem z ní naprosto nadšená. (sezonní výprodej)


Černé šaty jsem sehnala za pouhých 180,- v HM. I když šaty tolik nenosím, vlastně jsem zjistila že na plesy nemám pořádně skoro žádné šaty tak proč si za tuto cenu nepořídit nějaké obyčejné které doplním něčím zajímavým. (víkendová nákupní horečka)


Další černé šaty mám také z HM. Dost dlouho jsem nad nimi přemýšlela protože přítelovi se původně nelíbili ale po vážném uvažování jsem se rozhodla si je vzít a to za 249,-. (víkendová nákupní horečka)

O těchto šatech jste již článek viděli (kdo ne tak ZDE). Takže vám vlastně ani tolik o nich nemusím psát protože jsem se už rozepsala minule. (sezonní výprodej)


Každý to asi tak skoro děláme, střídáme vrchní díl plavek od spodního. Já jsem tomuto trendu již taky přišla na chuť, a tak jsem v Reservedu sehnala tyto zářivě oranžové s třásněmi protože jsem si minulý rok koupila černé s třásněmi. Vím že neonové barvy byli trendem spíše minulého léta a i když nejsem stoprocentní fanoušek těchto barev, tahle barva, třásně a celý vrchní díl mi padl hned do oka. Jak už jsem říkala, sehnala jsem je v Reservedu za 249,- (víkendová nákupní horečka)


Balerínky jsem letošní léto sháněla dlouho a přes to že jsem jich na noze měla opravdu několik a nádherných nakonec jsem prostě nakonec vzala ty nejjednodušší béžové balerínky za 299,- z HM. Omlouvám se příšernou kvalitu fotky, ta se vážně nepovedla ani jedna. (sezonní výprodej)


Černé kalhoty už byli potřeba, jedny černé mám a jsou to ty nejmilovanější kalhoty ale bohužel je mám už asi 3 až čtyři roky a jsou oprané. Na tyhle jsem náhodou narazila také v HM za 150,-. No neberte to a  navíc když takové potřebujete.
Zlaté psaníčko se mi bude velice hodit k mým zlatým botám na podpatku a hlavně je i trochu větší a prostornější než mé dosavadní psaníčka. Pořídila jsem ho v HM za 200,- (sezonní výprodej)


Nevím jestli jste někdy zašli do sekáče nebo ne, já se ovšem za to tolik nestydím. Našla jsem tam tyto perfektní holiny/perka za 300,- Tak proč ne, určitě je využiji na studený deštivý podzim a nebo teď když k nám zatím teplý letní déšť nepřišel. 


A to je vše co jsem vám chtěl ukázat, na léto mám nakoupeno a teď si jen užívat letní věci, pokud ovšem bude kdy když sluníčko a teplo zatím tolik nepřeje.

Také jste něco pořídily v sezonních slevách? Co se nejvíce líbí vám z mé sbírky?
Děkuji za každý komentář.





2 komentáře:

  1. To je um najít v sekáči krásnou levnou věc. To s perkama se ti famozně povedlo! Jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, strašně mě něco takového baví, hrabat se a hledat to nejlepší :-)

      Vymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments