6.24.2014

Kolekce Blue sky

Ráda bych se s vámi podělila šití mé první kolekce. Není to nic velkého, jen díky škole jsem dostala odvahu jí ztvárnit, zúčastnit se soutěže a prezentovat jí pod svým jménem na různých akcích. Ani nevím co mě pro ní inspirovalo, přišlo to jen tak z oka.
Někomu se to bude zdát jako ,,cukrová vata" ale nenechte se zmílit, ničím takovým má inspirace nebyla.
Kolekce je zhotovená z tmavě modrého taftu doplněného světle modrým, bílým a šedivým tylem díky kterému jsem sukně naaranžovala do bohatých záhybů. Skvěle se mi s tím pracovalo a jsem dodnes spokojená se svou prací i když je stará už přes rok.
Zúčastnila jsem se různých akcí, dokonce i jedné soutěže kde jsem se snažila mít vše perfektní, bohužel jsem ale odjela s prázdnou. Zatím se ale stále s touto kolekcí prezentuji, chystám novou kolekci z trochu jiného doušku, bohužel látky stojí ale peníze takže šetřím nejdříve na látky, poté můžu začít něco ztvárňovat.
Kolekci jsem pojmenovala ,,Blue Sky". Název jsem musela vymýšlet na rychlo, a nic jiného mě nenapadlo, holky mi v šatech přišli jako když kráčí přímo v mracích. Proto Blue sky.
Doplnila jsem je černými punčochami a na soutěži ještě modrými ozdobami z tylu do vlasů. Zjistila jsem, že aranžování a nadýchané róby mě baví, zároveň si ale užiji pohodlných nositelných věcí. Co mě napadlo, to nakreslím.









A na poslední fotce se vám představuji i já. Ano také jsem si zapózovala ve svých vlastních šatech.

Ráda bych znala váš názor na tuhle kolekci, je jedna z prvních a proto možná není jako od nějaké veleznámé návrhářky, ale zkušenost to je a do budoucna se už těším na další.
Děkuji za každý komentář 


2 komentáře:

  1. Já bych řekla, že na poprvé velice podařené! Mimochodem, Jsi si sama sobě krásnou modelkou! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, už chystám další kolekci :-) Jéé tak to moc děkuji, to potěší :-)

      Vymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments