11.29.2015

TWO COLORS, ONE FALLACY


Coat F&F/ Dress New Yorker/ Scarf H&M/ Shoes Humanic/ Bag Boutique

Protože černobílá kombinace barev neomrzí snad nikoho, nechala jsem se dnes inspirovat novým Cosmopolitanem, a stranou 30 pod názvem ,,Dvě barvy, jeden klam". Kontrast černobílé je zkrátka pro mě základ, a vidíme jí všude na ulici. A protože jsem nechtěla jen nudně spojit černé džíny a bílý svetr (což ale brzy tak učiním a určitě se na blogu objeví), vytáhla jsem asi po dvou letech na světlo tyto kontrastní šaty, které přesně vystihují tuto stranu.

Kupovala jsem si je tenkrát na jednu svatbu, dokonce jsem je takřka ulovila ve slevě, a nakonec je měla opravdu jenom na té svatbě a poté skončili v mé skříni zašité na další roky po jinými šaty. Stále jsem ale na ně myslela, avšak nikdy jsem nenašla tu správnou příležitost a kombinace, abych si je mohla opět obléct na sebe. Nakonec tedy na ně došlo dnes, a protože nám už i krásně chumelí, byla to zkrátka naprostá senzace do zimy. Abych ale přece jenom nemrzla, oblékla jsem si pod černý rolák a punčochy. Pro dnešek je doplnila hnědým kabátkem (který jsem mimochodem našla u mamky ve skříni, úplně nový, a ještě nikdy nenošený, a tak jsem jí ho zabavila, i když je o číslo větší a trochu na mě plandá). Pak stačila jen šála, mé milované zimní boty a čapka (čepice už má také své za sebou, takže hledám nějakou novou, máte tipy kde bych sehnala tu pravou?).









Vaše Katty






8 komentářů:

  1. tie šatičky sú naozaj krásnym kúskom!!!
    a na fotkách ti to nesmierne pristane! máš roztomilý úsmev! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné a super inspirace z Cosma :) Já už také nad nějakou přemýšlím, teda i nad touto jsem přemýšlela :D A moc ti to sluší !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Anet :-) Mě tahle padla přímo do oka vzhledem k tomu, že prostě černobílou miluji :-)

      Vymazat
  3. Moc hezký outfit, ty šaty jsou krásné!! Mě se ale hlavně líbí ten kabátek :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments