10.15.2015

PHOTOSHOOT FOR BIBLOO


V modelingu máte vždy radost, když máte konečně nějakou práci, a úplně největší radostí je, když je to vaše první práce na kterou se pochopitelně těšíte. I mě udělalo radost, že e-shop Bibloo.cz si mě vybral pro focení nové značky Alcott. Alcott je italská značka, kde najdete různé typy oblečení za docela příznivé ceny. Klasické jeansy, trička, svetry, mikiny, bundy ale také úpletové šaty nebo krásná zimní ponča, které jsou letos trendy.
Celé focení bylo radostné a zábavné.

Kromě značky Alcott jsem fotila také značku jako Plums, Franklin&Marshall, Desigual, Pepe jeans nebo kabelky značky Trussardi jeans a Tommy Hilfiger. A například takové kabelky Trussardi jeans stojí opravdu za to, aby vás zdobili, protože i já si během focení zamilovala všechny barvy a tvary těchto krásek.
Určitě se podívejte na e-shop Bibloo.cz kde najdete spousty dalších značek ale hlavně spousty krásných kousků stylového oblečení, bot a doplňků.

Když už můj blog navštívíte, a samozřejmě pokud se vám zalíbí, byla bych ráda, kdyby jste pro mě hlasovali v soutěži Blogerka roku 2015 ZDE! Děkuji, a snad brzy pro vás budu mít velké překvapení.























Vaše Katty

3 komentáře:

Děkuji Vám za každý komentář
Thank you for any comments